@BLOOD the last vampire party n preview

Date: 10th June 2009
Time: 7.30pm (registration)--> I dtg lambat hehe
ada makan-makan, QnA, games
Movie screening: 9pm
ada iras "saya" (nama watak utama filem) tak??
rasanya inilah pemenang best costume (female)

stage event..QnA..banyak sangat hadiah.I dapat t-shirt..


Blood thirst contest..campuran air kaler merah bersama sos pedas n serbuk lada hitam..haha..I rasa peserta ni semua pasti sakit perut lepas tu...haha..pedas bangett

antara yang hadir dengan costume masing-masing...maner la dieorang dapat segala pelik dan spooky costume nih...baju I paling seram rasanya baju tidor yang kelawar tu jer..hihi seramke?

confirm I tak ada kat atas pentas tu...

ini antara goodie bags yang I kaut malam tuh..hehe..kaut 4 oklah..dapat makan muffin kenny rogers, minum air tawar coffee n tea starbuck, popcorn, cd games, segala macam voucher dari sponsor, t-shirt (atas ihsan menjawab soalan) dan paling best I ngan hubby dapat kuar dating tengok movie...cerita serampun layanjerlahhh

Comments

ariz azali said…
hurmmm,
memang enjoy la madam ek?
Hermit said…
yg memang watak 'saya' bukan budak tu la... yg menang tu lenglui baju hitam pegang pedang.. apalah...
Hermit said…
wey mi.. mana pic awak kena cekik ngan pocong cina tu??? hehehe
takleh hantu nampak buruk sangat compare ngan saya..hahaha diskriminasi...
Hermit said…
eleh... siapa jadi 'ceplos' telan muffin bebanyak kat sana? hahaha

Popular Posts