Father's day Contest

WahhWahh mama tisya ada buat contest sempena "father's day"...so I ni antara Yang Terlewat (cam lagu Sheila on 7 lak)...tahu pasal contest ni almaklumala...I antara manusia di daerah PJ yang membzkan diri sejak 2 minggu lepas...

So...Gambar dibawah adalah suami kepada Ayuarjuna, dedet kepada Anaqi, Yana, Akid dan Afiq semuanya confirm berbin/bintikan ZULHAZMI SAAD (nama dedetnya..hehe)

Umur anak jika dikira sehingga hari ini 10 June, 10.55 pagi Anaqi (7thn 5 bln), Yana (6thn 4bln), Akid (3thn 10 bln) n Afiq (1 thn 9 bln)

Kenapa I like sesangat gambar-gambar ayah dan anak seperti dipaparkan..wahwah..

Gambar 1: dedet cuba tidurkan anaknya yang sedang meragam, tanpa rasa jemu dan bosan. Personaliti seorang ayah berjiwa penyayang dan bertanggungjawab..superb..that's my hubby..
Gambar 2: dedet yang sentiasa membantu dan cuba mereliasasikan impian anak..sentiasa menyokong anak demi kegembiraan mereka. Gambar diambil ketika di taman permainan. Dan I dapat rasakan betapa" my kids have fun (to the fullest, I guess) with their dedet in that evening"Gambar 3: Anak dedet...always be anak dedet...we always proud u to be our dedet...LOVE U...n Happy Father's Day!!

Semperna father's day aka hari Bapa akan datang ni...I plan (alamak pecahla rahsia announce satu dunia)...nak masak special dishes yang I belajar dari Bob Bloomer (together with my kids) n piknik...kat mana ehh...kat umah mak I kot....hahaha...venue piknik akan difikirkan so aderla suprisenya...hehehe
So...posting ini bukan hanya untuk menyertai Father Day Contest anjuran dari Mama Tisya Blog(untuk keterangan lanjut sila klik link ni ya)..tapi juga untuk wish semua para bapa-bapa, abbiy, ayah, dad, papa, pop (adake)..lelaki yang ada anakler...Selamat Hari Bapa...Semoga tahun ini anda akan terus menjadi bapa yang cemerlang dan terbilang bukan sahaja untuk keluarga, negara (wallau) bahkan untuk yang tersayang..phewittt

Comments

ariz azali said…
memang ayah yang penyayang la...
hahah..tak nak minta autographke
osh said…
wey2... suka suki je taruk pic org (tak minta kebenaran lagi)... full name lagi, i.c tak nak taruk ke?? LOL.. anyway, thanks.. luv yer :)
syarat die kena letak gambar n nama kena kasi tahu...mintak ampun pak...haha
Hermit said…
aduss... u owe me one 4 this :p

Popular Posts