@Transformer Speed Challenge GSC Tropicana Mall

Sebenarnya nampak iklan mengenai contest dlm newspaper..so register start kul 10am, tapi I malas nak gi awal pergi dalam kul 1 tgh..igtkan nak gi amik gambar jer..sampai2 Anaqi terus kata nak join Transformer Speedmaster Challenge.. ni antara hadiah yang akan diberikan kepada pemenang Transformer Speedmaster Challenge..geramnya tengok figurine Optimus Prime tu..
counter wheel of fortune..kena beli set combo baru boleh main...

so die pilih 5 yang terpantas setiap categori...ada 2 kategori bawah 12 tahun dan satu lebih 13 tahun...Anaqi bawah 12 tahun la...untuk pusingan pertama setiap orang kena transform figurine kepada robot..die bagi 2 robot..so anaqi berjaya buat dalam masa 5 minit 2 saat...dengan masa itu Anaqi layak ke pusingan seterusnya (the best 5)
Anaqi dengan robot transformer...tapi pusingan kedua dia bagi 3 robot..kali ini Anaqi tak berjaya...untuk masuk grand final...untuk tahu kedudukan pertama dan kedua..

Bersama-sama finalist setiap kategori...wah Anaqi paling muda kat situ...

Ketika sesi Penyampaian Hadiah kepada pemenang...

goodie bag yang dimenangi...

segala isi didalam..tak dapetler figurine yang diidam2kan itu...tapi 4 tix wayang...best4x..

roll-out ;

Comments

mama zharfan said…
congarats anaqi...nanti ikut jejak langkah ur mummy yer...jd super master comper tu!!
not so super la suzie...anyway best tak sara kidz open day smlm...I tak dpt pegi ada program kat mahallah

Popular Posts