Wah sungguh syok bershopping di Butik Jaspal OU

Dengan berbekal voucher kemenangan I dari Quickie..dengan bersungguhnya I mencuri-curi masa menerjah butik Jaspal kat 1 Utama..al-maklumlah expired date voucher to akhir bulan ni..kan udah tak sempat melopong lak...so I decide nak gi sorang kalau pegi weekend bersama anak2 mesti kecohnya kat butik tu...
I shopping tanpa gangguan ala-ala hampir 1 jam..naik pitam tengok baju, beg, kasut yang bermacam-macam...sungguh best sekali..yang bagusnya Jaspal ni dia offer barang very limited..so maknanya kalau die kuarkan 10 helai paten tu kalau habis takde dahla...I borak ngan staff kat situ so baru I tahu yang Jaspal ni sebenarnya dari Bangkok..tapi materialnya dari europe...wahwah..

so hasil sindrom shopping I berterusan..I rembat beg kasual ni...harganya RM45..I duk carilah manernya perkataan Jaspel...kat tepi rupanya..hmmm...

wallet RM159..adalak harga wallet lebih mahal dan banyak dari duit didalam..ekeke..merah...red is devil..:P

baju..yang agak sopan tak jarang n agak panjang..RM189...wah wah...pakai pegi pasarkah?? oo tidak..wakaka
hmm..tapi yang paling best apabila I membelanjakan semua ini Jaspal kasi less lagi 20%...so masa bayar I tambah RM14.40 tunai..seronoknya shopping tak yah kuar duit..walaupun hari ni gaji masuk...takdenya nak terus berbelanja...ni yang nak terus usaha dengan lebih giat lagi mendapatkan voucher membeli-belah..haha.."pengguna bijak faedahnya banyak".."menang contest faedahnya lagi banyak"..."majulah shopping complex demi kepuasan semua wanita di Malaysia"..

Comments

mama zharfan said…
congrats ayu!!! syoknya shopping free!! baju tu lawa sgt! i likeeee it!!!!
Hermit said…
my oh my.. why on earth u choose that wallet lah Mi? manyaaak2 mahal, baik ambil baju je. hmmmm... 2nd thought, whatever u like lah.. hehehe
ariz azali said…
walaupun tajuknya berbeza,
ceritanya berbeza,
tapi satu jer buat mata
saya terpegun,
pasal gaji tu...
kalau nak belanja saya,
saya sangatlah tidak kisah..
suzie...tqtq tu la best banget shopping tak yah kuar duit hehe

see our abang banker aka hermit..sudah berkicaukicauan..hahah

yo lah...razali...tunggu...datang sini buat appointment dulu...hahah
d~sIahs said…
serabai... beli laa jugak utk adik2...
Hermit said…
ooo berkicau-kicauan ek? cubala angkat kad g sambar benda merapu kalau nak kena berkokok... hahahaha
bik busuk...hahha..adik2 dah keje bolehh beli sendiri..hadiah besday maner..sendiri mau ingat ya,,,hahaha

Popular Posts