@Toast Box Food Republic Pavillion

wahh pepagi sudah ku heret Padilah So seh bersama Afiq ke Pavillion..gara-gara nak kutip Goodie Bag dari Majalah Eh dan Female..So setelah sauk 2 goodie bag baru gi cari breakfast..kali ni kitaorang try kat Toast Box Food Republic kat Medan Selera Pavillion

Pandangan dari belakang.....bznya pekerja2 melayan orang beratur nak beli sarapan pagi...


ni teh tarik (Rm2.50) dan Nescafe padilah


Nasi lemak I yang cinonit ni harganya RM2.50...sikit, telurnya nipis dan kecik saiz 20 sen...tapi sambalnya sedap...


Plain toast bersama kaya n butter..rasannya RM2.80 (tak sure rasanya laa)


Set padilah "French Toast Set"- RM7.50


Afiq yang sabar menunngu..bab ni dia memang sabar sikit....(atas didikan mak die..sabar itu separuh dari iman)..hahaha...so total I belanja untuk makan pagi itu sahaja RM15.30...mujur hubby hulur kat Atmnya sebelum I pergi..dan paling I suka sangat bilatengok medan selera ni..betul2 berhadapan ngan tempat cucuk duit berjenama RHB...wakakak

Peminat Seta ATM RHB;

Comments

ariz azali said…
hurm..
best makan kat cni.
yang best dia butter nga yoast tu.
then minum cofee dia yang pekat tu..
best giler..
la..razali.."dah tahu sedap lain kali buat pakatan ngan member buat derma kilat n belanja madam makan mewah kat situ bereh?""
Hermit said…
dah makan tu tak ingat nak 'tapau' balik ke?
sorry ya bila time makan terus lupa ingatan..wakaka

Popular Posts