Aktiviti Dugro kat One Utama

Bersempena dengan ketiadaan suami yang memanjang kerja (boleh percaya ke..hahaha)hujung minggu yaag lepas, I, Padilah so seh and kids pergilah One Utama..jejalan sambil cari makan...so kebetulan Dugro ada buat event.. apa lagi my kids cam biase "join ler sekaki dua"..
ada 3 jenis maskot..so antaranya...si oren..apa ntah namanya...tapi akid panngil die si gemuk oren....

yang ni si pendek purple....budak kecik kot dalam die....wakakaka

paling kesian patung ni...kena buli ngan budak2...cam nak tergolek jer..tak seimbang..kaki die kerding jer..badannya bulat dan cam berat jer wakakaa...

so sweet....buka padilah so seh tu tapi couple V and Shidee....V nampak simple dan manis walaupun tanpa make up...Shidee...hensem cam biasa....takde yang luar biasa....
Pusing2 satu One Utama...balik singgah Giant sampai rumah goreng nugget jer untuk makan malam...ponet wehhhh

Comments

Hermit said…
wei2... betul la kerja...
This comment has been removed by the author.

Popular Posts