Malam Jula-Juli....

Ni la hisbah jagaan I level 6 Mahallah Khadijah- so hujung minggu lepas hisbah I adakah sesi gotong royong mengecat dinding hisbah kasi lawa sikit al-maklumlah nak raya...selain itu sebelah malamnya kami adakan Malam Jula-Juli...makan-makan, bagi hadiah dan tonton movie "Syurga Cinta"...wahhh sakan bebudak ni... i pun tumpang sekaki..heheh....

so malam tu kitaorang makan chicken chop, koko krunch (ni ganti cikidies ke apa..baguih2) dan brownies..(sedap woooo)

antara anak-anak jagaan I...anak ke..heheh (cam I muda lagi jer..wakakaka)...adik-adik terchenta....

Disebabkan malam tu Afiq cenggeng sudah pandai mengeluarkan pertanyaan yang berbau bentak..."Mummy nak aliekkkkk"...lebih dari 5x...so I terpaksalah angkat kaki,,,walaupun I sungguh syok menonton cerita "Syurga Cinta"....n kat atas ni souvenir dari adik aka anak hisbah I...tengkayu so much.....love u all...n jugak tak lupa berbillion terima kasih kepasa semua line-up hisbah yang begitu "independent" menjayakan aktiviti yang best ni...muah2...nanti kita makan pizza ok...sumaiyah presiden hisbah belanja...wakakaka

Comments

SuMaiYaH said…
sumaiyah belanja?

tidaaakk..!! duit dlm bank muamalat dah hbes! kikiki (dan dan le plak)

madam, thanks sbb datang malam tu walopun dlm keadaan kepenatan dari airport.

kami tak kisah sgt pun penat2 sebab buat program bukannya selalu :)

nanti makan kuihraya plak. haish ramadhan belum ler, keh keh :P

on behalf of my friends, kami minta maaf kalu2 ada perkara yang kami tlepas pandang, sbb saya pun perasan budak2 hisbah kita idok le kenal memeno sesama sendiri.. :(

btw, thanks for everything madam. Majulah hisbah Halimatus Saadiah untuk Islam! :D
ariz azali said…
makan tak ajak eh madam?
ecece sumaiyah...ok madam belanja...no hal lepas raya ok atau sebelum raya,,,

cik razali...laki2 tak dibenarkan menyertai sebarang aktiviti anjuran halimatus saadiah...wah wah

Popular Posts