Neo Geo Hanging Basket Giveaway

BabyIbu dengan kerjasama leanalittleshop.com
*
*
*
menganjurkan satu contest buat semua bloggers..
*
*
*
wah wah wah...
*
*
*
apa yang perlu dilakukan..ANDA semua dikehendaki memberikan komen yang membina bagaimana hendak meningkatkan website dan servis mengenai leanalittleshop.com (boleh rujuk pada banner dibwah untuk maklumat lanjut).
*
*
*
Antara cadangan yang ingin saya lontarkan (I lontar slow2 wahh):
  • Kalau diadakan jualan secara"bundle" menarik juga
  • Promosi item seperti beli satu percuma 1...
  • Kad diskaun untuk ahli "loyalty"
  • Kempen melalui "member get member"..
  • Bengkel ataupun Hari Terbuka anjuran Leanalittleshop.com
  • boleh luaskan pasaran dengan menyertai expo-expo khas untuk para ibu dan anak..

*

*

saya dah...so bloggers yang lain tak nak join ke...?? :P

*

*

Untuk maklumat silalah layari laman blog babyibu

*

*

ok sekian terima kasih...



Comments

mama zharfan said…
best gak cdgn2 u ni... good luck yer!!! basket tu cute sgt ( i menang one in luck draw sarakids open day)
oo..uu dah ada ya....bestnya...kalau ada rezeki I nak jugak satu heh heh

Popular Posts