Beraya Gaya Mamee


Jika hidup anda mengalami simptom2 boring dek bulan puasa ini...selain dari anda kena berjimat-cermat memandangkan tiada bonus raya, nak balik kampung, budget pakaian, duit raya anak buah...bla...bla...wah...nak kirim kad raya pun macam tak mampu nak membeli setem dan kad raya...haha..sekiranya ada..meh meh saya tunjukkan satu cara untuk bagaimana anda semua dapat menambah poket duit raya (RM200) kicing..kicing...dengan menghantar e-kad paling banyak kepada rakan, sedara mara dan pada sesiapa sahajalah yang ada suka...selain itu dengan usaha gigih bukan hanya dapat mengeratkan silaturrahim sesama kita ianya juga membantu abang-abang posmen dari terus bersengkang mata untuk menghantar segala kad raya...

ok caranya amat mudah...

1. layari web http://www.rayagayamamee.com.my/... (nampak muka ketiga2 artis AF mila and the bro's)...klik teruskan...



2. Ok...anda boleh mendaftarkan diri dengan memasukkan butir-butir peribadi..(ni bukan nak busy-body..tapi manalah tahu kot-kot anda terpilih senang pihak Era dan Mamee hendak menghubungi anda)....

3. Selesai daftar...tibalah saatnya untuk merekabentuk kad raya diingini...wahhh banyak sangat pilihan ada tradisional,, muzikal, animasi dan riang-ria...pilih jer tiada sebarang caj bayaran dikenakan....

4. Selepas itu..bolehlah anda memasukkan kata-kata yang jujur dari hati..apa-apa sajalah...nak duit raya ke..nak minta dieorang pelawa anda raya datang ke rumah..dan sebagainya...ikut suka hati ya...


5. Lepas tu anda boleh lihat hasil kerja anda...puas hati boleh hantar ke kawan, saudara dan sesiapa sahaja yang anda mahukan...

6. Kalau anda e-mail akaun noleh terus akses dari "contact list" akaun anda...kalau anda rajin boleh taip satu-satu alamat e-mail..

Pastinya mereka-mereka yang menerima e-kad raya anda akan pasti teruja dan gembira..

ya ke...wakakaka

dan kalau anda nak add RM300...

1. mestilah ahli nuffnang (nuffnanger)
2.hantar e-kad sebanyak yang boleh
3. buat posting macam saya "Beraya Gaya Mamee"
4. hantarkan link posting kepada rayagayamamee@nuffnang.com
5. kalau anda terpilih sebagai pemenang harian..RM300 akan dimasukkan ke dalam akaun nuffnang anda...
6. bereh...bermula dari 7hb-18hb september 2009
Apa lagi? Cepatlah hantar kad raya kepada kengkawan dan saudara mara! Mana tahu, tahun ini anda Beraya Gaya Mamee bersama selebriti Akademi Fantasia dan DJ ERA!

Comments

Anonymous said…
wah best2 sis...wah pasti ku kirim kad2 af utk member2...chaiyuk2 ya

Popular Posts