Berbuka Puasa Bersama Celebriti Kellogs

Tarikh: Sabtu 12hb September 2009
Masa: Bermula pukul 6 petang
Lokasi: di Restoran Tamarind Hills Jalan Sultan Ismail

I dan hubby menang jemputan berbuka puasa anjuran Kellogs...so kitaorang dibenarkan membawa seorang pasangan...I bawa Anaqi..hubby bawa Akid...Yana duk ngan Nenek since dia nak ikut my mum pergi Terawikh dan Qiammulail...Afiq cenggeng duk ngan Echot..wah sakan si kenit tu keluar buka puasa ngan geng2 Mak Chah die...

antara yang menyambut ketibaan kami pada petang itu...

tempat buffet...wahhhh banyak sungguh makanan yang dihidangkan...sampai i tak merasa semuanya maklum bila dah banyak sangat...makan cam ala-kadar...rugi2..tapi makanan die memang sedap2..

kumpulan bali-bali membuat persembahan sementara menunggu acara dimulakan...

dan meja I n hubby agak depan...meja coco balls...air apple cinnamon (tak tertelan I), bingka labu best2....kurma dan ais kosong....untuk berbuka...


ucapan dari CEO kellogs...

Keluarga personaliti Maria Tunku Sabri...slim jugak I tengok Kak Maria ni...

sempat juga petang tu I lawan congkak ngan Cicada (kawan dari emenang forum)..hehe I menang...hadiah extra satu nombor cabutan bertuah..

masa acara dekat main stage...lipat kain...ada 3 aktiviti kat main stage..anyam ketupat, lipat kain dan menari ala2 kumpulan bali...(bersungguh my hubby menari)

hadiah hamper dari Kak Maria...

masa sesi penyampaian hadiah untuk cabutan bertuah...begitu mengujakan...

antara hadiah yang dibawa balik:
1 microwave (2nd Prize cabutan bertuah-my hubby won), 4 hamper kellogs (2 dari aktiviti stage- me n hubby, 2 lucky draw-me n akid) dan 2 set tea (goodies dari Kellogs utk I ngan hubby)

Sungguh seronok malam itu..dengan variasi makanan yang sedap2...boleh makan berulang-kali..dessert yang mengiurkan...persembahan Datuk Haji Satar yang menciut hati, gelagat Kak Maria yang selamba dan sempoi..serta Hadiah2 yang best kami menangi...begitu teruja sekali...

Peminat Kellog's No.1

Comments

@zim@h4eva said…
owh menang ke? tahniah le...xsempat nak antar borang. baru je beli kellogs nk wat biskut cornflakes tgk2 dah tarikh ttp..aiyohh
hehe...sekali-sekala zimah...biskut corn flakes jangan lupa bawak dtg opis lps raya ya

Popular Posts