Sekali-sekala masak untuk student terchenta dan berbuka bersama...

selingan iklan...Afiq tidur kepenatan bukannya dek kerana puasa tapi kesan sampingan apabila main tak berhenti dari pagi sampai petang...so Maghrib dia dah tidur dengan lena..tak kisahlah posing apapun...
Isnin malam yang lepas atas permintaan murid-murid I untuk berbuka sama siap dengan syarat Madam masaklah bihun goreng...I pun bersetujulah walaupun sebelah siangnya bukan main sakan shopping kat Shah Alam...kehkeh..ini adalah gambar Afiq dan Yana yang bersungguh-sungguh makan...(segala bentuk mee adalah fav Afiq cenggeng)

Kakak-kakak yang makan sambil berkongsi cerita sambil mengumpat...hahah..ya ke al-maklumlah dah buka puasa.... :P

puak lelaki melayu yang semakin pupus di ipt-ipt...hahah...serius jer semua time makan...tak angkat mukapun..lapar benar agaknya...

sajer nak ambil gambar dua orang studentku ini...haha..berapa kali ambil...hahah...asyik abis bateri...
antara yang hadir memeriahkan majlis...group student yang I ajar ni takde ramai benor...tapi bila dalam kelas gamatnya lebih 2 kali ganda dari saiz kelas...
Apapun madam nak ucapkan selamat berangkat ke main campus...jaga diri berbaik...jangan ponteng2 kelas...dan jangan lupa jengah Madam kat sini yek...muah-muah...

Comments

Hermit said…
wey kesian la anak tido leher terlentok cam tu, bukannya nak betulkan.. apalah
betulkan lepas amik gambar...kehkeh
ariz azali said…
hurmm...
tak terjemput ker?



mana cik padilah?
tak ter...la razali...lps raya awaklak ya

duk umah....
Hermit said…
btw, sungguh 'sopan' student2 laki awak tu hehehehe...
lelaki melayu terakhir..tu...nak pupus dah...

Popular Posts