Halloween....at 1 Utama

1 Utama, Ahad 25hb Okt 2009...bersempena Padilah yang hendak mencari kasut untuk Konvo'nya...I ngan family...plus mak mertua..bla...extended family...pergilah 1 utama....kebetulan ada exhibition halloween kat situ...so I ngan kids besar2 duk lepak2 kat situ...sambil tunggu Redemption Gift untuk 50 yang pertama dibuka (dalam kul 12pm)...Banyak gak booth yang menarik kat situ...terutama booth yang juga coklat....hegeh hegeh
memasing berebut2 nak dapat free gift...setiap orang boleh pilih satu ajer....I pilih 2 pek coklat dari Cocoo Chocolates, 2 gbags Dutch Lady so air apa ntah...tapi sedap gak la...cam air laici blended...

ni antara aktiviti kat Dutch Lady booth...bersungguh Anaqi main...tapi Akid main "mengelat"...bila ada ring yang Anaqi baling jatuh..dia tolong sangkut kat papan tu...hahaha...so hasil main beria...dapat sticker ajer.....hahaha

antara pose dari Yana dan Aliya (cousin Yana).....kat belakang rumah hantu....yang tak berapa seram rupanya...

lagi satu pose gedik...dari Yana dan Aliya.....

balik...makan coklat sepuas2nya...sehingga ke hari ni...masih tak habis2 lagi....walaupun hantu coklat ramai kat rumah tu... :p

Comments

Hermit said…
ha Mi lupa cakap.. balik rumah aritu si Akid slowtalk cakap ngan saya nak kasut Batman... ntah agaknya dia tgk kat sana banyak2 kelawar kot... saya cakap tu kasut baru lagi, dia cakap tu Superman, dia nak Batman lak... aii... berapa banyak 'man' lah.. kasut Posman taknak? LOL

p/s: so paham2 jelah Mi ek? tolong setelkan hehehehe

Popular Posts