Mexican Foods @ Nachos Nachos

Hari Ahad, waktu makan lunch...masa pusing-pusing kat Giant Kota Damansara, ternampaklah satu Restoran Mexican..."Nachos-Nachos"...Paling best kat situ ada tertulis free kid set meal..apa lagi pakat nak try lah...

antara di satu sudut restoran...duk bergambar sambil menunggu makanan yang dipesan...

ni margarita strawberry - non alcohol ya...rasanya sedap gak..siap ada gula kaler biru disekeliling gelas tu...

Anaqi n Yana berposing ikut cara masing-masing...masa tu tak ramai orang lagi... so macam biasa buat restoran tu cam mak ayah dieorang punya ler...
mushroom soup with garlic bread...yana punya..sedap gak, siap ada sayuran campur n ayam walapun base dia cendawan...spaghetti with chesse - ini free kids meal yang kitaorang dapat...khas buat Akid..ada la sausage di tabur atas spaghetti tu...kids meal free lagi - burger set yang ini untuk Anaqi...ada burger n fries.. 3 Amigos set...ada nachos, patotoes panggang, ayam bbq panggang dan salad...rasanya not bad sedap untuk orang diet cam I..hahahaha
Fajitas- set beef...yang ni memang sedap...daging dibakar bersama lada hitam, bawang dan lain....panas-panas beserta roti pita, cheese n sayur....banyak juga...cam boleh makan dua orang...disebabkan ianya banyak paling sesuai makanan itu adalah pada mereka yang CC"nya besar contohnya Dedet!...hahaha....tapi sedapkan dedet...

harganya dah lupala pulak...tapi takdelah mahal sangat..ok dan bagi I agak berbaloi terutama pada mereka yang suka untuk mencuba citarasa masakan antarabangsa....

peminat nachos;

Comments

Hermit said…
rasanya RM50 plus je... murah & sodaaap.... mummy malu2 nak sambau fajitas saya hahahahaha... bebudak tu yg sebok makan yg saya punya,saya makan sikit je hehehehe
saya kesian kat awak..klu saya sambar kan bahagian awak tak cukup lak.....huhu

Popular Posts