Nak Bercuti di mana ya??

Kebiasaannya setiap hujung tahun ada sahaja peluang untuk saya keluarga bercuti free...ekekek...paling tak lupa dapat penginapan di Hotel Marriott untuk 2 malam, kat Avillion untuk satu malam (anjuran PAMA dan Mamypoko)...dan lagi..lagi..

Untuk tahun ni...macam tak ada rezeki cuti-cuti satu famili free...tapi kami akan pergi juga bercuti..sekali-kala makan angin satu keluarga sempena cuti sekolah...harap-harap dedet dapat rancang untuk bercuti di satu tempat yang best....waaahhh

Afiq yang memang sangat pantang melihat kolam...walaupun masa tu swimming suit die tak ada...terus layan kolam..huishhh...alangkah baiknya dapat bercuti minggu ini...

Comments

Hermit said…
kan dah suruh awak decide mana nak g... uih...
mama zharfan said…
selamat bercuti...kat mana2 pun ok ayu...so long u enjoy + within budget + bole shopping sambil vacation tu hehehhehe
Hermit said…
@mama zharfan,

package merangkumi traveling cost + accommodation + makan minum sahaja... beli-belah tak termasuk hehehehehe
mr kemut sudah bersuara tu sz....hahaha

dad-jangan lupa ya elaun shopping bulan ni awk tak kasi lagi...huhu
Hermit said…
oii2... suka suki je... patutlah saya perasan apehal duit balance saya banyak lagi, heran jugak... hahahaha

Popular Posts