Dah belipun buku sekolah....

Alang2 keluar pergi amik parcel kat umah mak...singgah jap kat sekolah TTDI(2), beli buku sekolah...memandangkan awal lagi tidaklah ramai mana ibu-bapa yang datang membeli buku sekolah...gambar Yana dan Anaqi tengah beratur nak amik buku sekolah masing-masing...bukan main excited sekali terutama si Yana...
Posing dulu depan sekolah bersama dengan buku masing-masing....ingat jangan tahu excited masa nak membeli, masa belajar pun mesti "excited" lah jugak...huhu

Ni lah hadiah dalam parcel GDex Express..DVD Madagaskar dan pantung Skipper yang ambil dari depan pagar rumah mak...hampeh betul GDex...

Comments

Hermit said…
takde resit pun??? hehehehe
ala....nanti saya buat resit sendiri...bereh...janji boleh claim dari atm en hubby ya

Popular Posts