Report Card Day kat IIUM Educare

Minggu lepas, hari Rabu waktu lunch I pergi ke Sekolah Akid n Afiq . Nak amik report card dan biasalah sesi jumpa ngan ibu bapa dan guru...
Antara file yang mengandungi segala hasil kerja anak-anak kecil di Educare.

Comelnya la tangan Akid....di dinding terhimpun segala tangan anak kecil 4 tahun (semua tu classmate Akid ler)


sudut memasak for the gurls...geramnya tengok kalau ada satu letak kat rumah kan best...

sudut bercerita...siap ada boneka yang comel2...

sudut IT, kat sini hanya diperkenalkan latihan-latihan yang mudah buat kanak-kanak 4 tahun ke atas...
Sudut membaca esklusif antara satu murid dan guru...
Memang banyak toys...dan peralatan baru...kalau tak salah IIU Educare antara tadika yang menerima sumbangan untuk Program Pertama...

di manapun anak anda bersekolah tiada bezanya...yang terbaik pengajaran dan didikan yang sempurna dari rumah...hmmm

Comments

yatie chomeyl said…
bestnya siap ada cooking section, kalau masa yatie kecik2 dulu skolah camni kan best...hari2 nak gi sekolah ehehe
best kan yatie..mummy gadget kat dapur pun tak semeriah mcm ni...huhu

Popular Posts