Mandi Kolam Saat Yang Dinanti

Hari Ahad dalam kul 5 petang, kitaorang ke Kelab Golf KGPA, berhadapan dengan Bangunan The Star...dengan tujuan MANDI KOLAM apa lagi...so bayaran yang dikenakan (utk yang nak mandi ajer, tukang tengok cam I tak yah bayar) bagi satu kepala adalah RM5 (utk bukan ahli) dan RM2.50 (utk ahli KGPA)...dengan towel (pinjam ajer sebelum balik kena pulang)
jom layan some pics kat kolam renang...
walaupun kawasannya tak luas....tapi kolam die agak bersih dan terjaga...agak privacy sikit....

aksi terjunan ala2 tiruk dari Anaqi, Yana dan Akid...
Tinggi berbenor matabolisme dieorang ni...I tengok pun penat ni pulak tuan punya diri...main air tak hengat tuh...


Gaya dugong ader, kura2 pun boleh layan, buaya pencen pun ader...
Masing2 dengan skil dan gaya tersendiri...


.. I like this pic..
Lokasi kolam ni ngan umah I tak sampai pun 7 minit...dekat sangat tapi jarang bawak berbudak gi mandi memandangkan banyak benor projek meronda Mall hujung minggu...
Swimming ni bukan sahaja bagus dari segi "jasmani"-exercise dlm air dsb yo ko??
Tapi bagus juga untuk merehatkan minda dan salah satu aktiviti yang bagus untuk kanak-kanak sertai...buat bapak2 dan omak2 boleh slimkan sedikit body lebih2 lagi tang pinggang...huhu..
Pesanan penaja khas untuk Dedet terchenta..
Kui Kui

dariku yang sokmo slim;

Comments

Hermit said…
afiq memang cute sangat main air hehehe...
Hermit said…
This comment has been removed by the author.
muka afiq cam saya masa kecik...ekeke

Popular Posts