Akhirnya...Dapat Gak Percutiaan Free...

Semalam orang Suria.Fm call...inform I menang bercuti di Lake Town Resort Bukit Merah untuk 3H 2M...hepi gak..I jawab survey dari web Suria.Fm...tak sangka dapat voucher percutian..

Senyum...
Senyum...

Sebelum amik Anaqi dan Yana terus pergi Suria.fm collect voucher (sepantas kilat)..Balik terus call buat reservation...huh..hubby lak tiba2 inform "alamak kelam kabut lah saya minggu ni"..hmmmm...camana ya...tgklah klu last minute hubby takleh settle keje die maybe I terpaksa cancelkan plan...sebab voucher valid sampai akhir bulan April 2010....
hadiah dapat dari Tupai.com.my....14 Blades...macam best kan cerita ni...seumur hidup I bernafas kat dunia tak pernah lagi tengok cerita cina kat wayang..hmmm

ni tix free die kasi sekali....kena kuar dating lagilah dengan dedet... haha

Dalam fikiran ni banyak betul benda nak kena buat...tapi adakalanya kita tak boleh memikirkan sangat takut naik tahap 'stress'. pada diri..harap2 semuanya berjalan dengan baik....amin...


Comments

mama zharfan said…
bestnyer ayu dpt bercuti free!!!!!!!!! congrats!!!!!!!!!!
Aishah Megahasz said…
Kalau tak jadi pegi itu voucher kasi saya ye...hahahaha
suzz- thanks suzz..best tak tempat tu?..u pernah pegi kan..(I tak pernah lagi)

aishah- no prob....:)
mama zharfan said…
ni memang my fav place utk bercuti..so far dh pegi 2 x, sekali bayar sendiri, then the other two yg menang contest ;) best ayu, ada byk benda boleh buat kat situ ;)
mama zharfan said…
sorry silap tulis, i dh pegi sini 3 kali in total :p
oh..ok...3 x tu...best2...

Popular Posts