hadiah besday dari encik hubby

walaupun kecil dijari tapi pemberian yang cukup bermakna..
dari Encik Hubby yang terchentaaa...muah muah...

Comments

mama zharfan said…
lawa nyer...congrats yer ayu, best dpt hadiah dari suami tercinta ;)
hehe...mestilah suka suzz hadiah dari suami...(ps tak sabar nak tgk dress u..nampak cun)
Bestnyer kengkawan dapat hadiah. Tumpang gembira...apalah yg i dapat nanti??....hubby i kena cakap nak beli apa...huhuhuhu....:-)
:)...samalah ezz klu besday ke anniversary ke...die mesti tanya nak apa...hoho cam takde idea nak kasi suprise apa...
Shifa said…
bestnye kak! nanti pakai ek, nk tgk live.. hehe..
Hermit said…
nak surprise takut wife tak suka lak.. so lebih baik tanya direct nak apa.. senang & tepat.. hehehe.. i'm sure most hubby think the same ;p
yatie chomeyl said…
huuuu yoooo best tu...kecik2 pun besar nilai nya tu ;)
shifa...boleh2..memang sentiasa pakai...masa meeeting nanti eh :P

yatie- :) harga emas mmg naik skrg ni...tapi klu dapat beli kat kelantan lagi best..hmmm

dedet- yo lah yolah...

Popular Posts