I Wanna Be a Project Alpha TV Star!


Huhu..glamer gitu....klu dapat jadi salah seorang Project Alpha TV Star!...

Mesti dapat make-up free...baju pun mungkin di sponsor free...pengalaman shooting yang tak leh beli dimana-mana lagi...mahu best tak hidup korang..hahah...jadi blogger taraf selebriti cam RedMummy la gamaknya....(I ni seorang yang amat penyegan dan sopan di depan kamera kui kui)..


Tips2 nak gi audition...

1. mesti ada rasa confident (tapi takleh terOVER confident takut frust menonggeng)

2. fizikal dan mentak kena well prepare...

3. takleh malau2 atau mengada2 tahap melampau...(jangan tak tahu malulah pulak)

4. bersedia menghadapi sebarang kemungkinan..mesti ada plan a, b, c

5. bertolak awal ke tempat audition huhu
tapi untuk Project Alpha TV Star!..apa yang perlu anda lakukan adalah dengan menghantar video ke http://projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups ..mudah dan senang sahaja....huhu...apa lagi tak reti2..hantarlah video korang kalau berminat ya, klu terpilih jangan lupa habaq kat kawe...huhu

this an example one funny audition Amrita Super Star 2..click this link FUNNY!


video

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups

Comments

yatie chomeyl said…
i ni malu ka kalau dpn video..so mesti xleh mausk benda2 gini huhu

good luck to u ;)
i depan kamera manual pun ah kena reject apa tah lagi depan video..huhu...mahu beribuan org mengutuk nanti...hahah
eyriqazz said…
hik3...awak tak join ke?
takleh la cikgu...suamiku tak restu..kehkeh
Hermit said…
uih... tak larat tanggung dosa wes.. anak2 memain masa belum baligh ni takpelah.. esok-lusa dah besar panjang jgn haraplah... :P
hoho..maharaja sudah mengeluarkan titah!

Popular Posts