No Sweat

**Minta maaf Dato Siti..dah udahnya nama selebriti, kalau nampak situasi pelik berlaku pada diri memang ramailer fotographer yang membuat free2 jer fotografi...dapat dari internet..tapi kalau ler I ketiak basah takdenya orang nak herannya...(saperler kita di mata paparazi hoho)..tapi still malu gak basah cam tu ke hulur hilir lailah lepas bersukan, jogging ke ada gak alasan munasabahnya....:P

uiiwee...berpeluh itu adalah semulajadi dan fitrah manusia..tapi kalau dah banyak sampai kuyup kat bawah ketiak baju dan bertambah worse kalau ada bau-bauan harum...lagiler haru biru..
*gambar ihsan dari yahoo image

lainlah bau ketiak baby..semulajadi wangi...huhu...

secara sainstifiknya mereka ini tidak terdedah dengan norma-norma kebarangkalian asid badan manusia yang sememangnya mempunyai bau dan aura tersendiri...
Bagi mereka yang aktif mahupun yang pasif..masalah ini perlu diatasi..
pakai deodorant setiap hari membuatkan diri anda lebih berkeyakinan dan rasa percaya diri..

Tidak akan rasa ragu dan malu apabila berhadapan dengan situasi ketiak terlalu basah ataupun berbau, Apabila menyembur setiap kali selepas mandi Adidas Fresh Action 3..

Lebih segar..

Rasa Selesa..

Adidas Fresh..

Merealisasikan dengan jayanya!

**huhu smart giler botol die..nampak jer mahal tapi harga berpatutan yang amat!
wangi ko!...I beli dah untuk encik hubby last time..
ni dah habis duk sound2 I bila nak terbelikan untuk die Adidas Action 3..
Huhu mengada sungguh!
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions

Comments

Anonymous said…
all naked celebrities news [url=http://video.fc2.com/en/member.php?kobj_mb_id=10261419] nude[/url] .

Popular Posts