Saje jer nak share..uikhss

saya terkesemia...sekejap...
bila membaca ini bebelan dari blog ini http://syanaf.blogspot.com/2010/04/saksi-orang-yang-berada-di-kawasan.html dapat rasakan..bayangkan perasaan jika ahli keluarga saya menerima nasib seperti itu..silap siapa...ntahlah... ..

itu cerita sedih..
cerita gembira dari saya...
dapat parcel besar..
huhu..walaupun dah dapat agak hadiah takde lah best manapun kan.. :)


parcel dari KFC...dihantar oleh ABX yang semengah..semput jer memanjang..aceh

*

*

*

*

dapat patung chicky sama saiz Anaqi (ni patung Chicky yang kedua I pernah dapat) dan voucher set dinner plate (2)..

tocei tocei..menang dari Contest Chicky carnival...bulan ni rasanya 3 kali I dapat dari KFC..pertamanya sebab jadi the first 1000 member of snax.com (dapat zinger set) dan yang kedua contest FB under snax..(dapat satu set barrel KFC)..syukran..dapat makan ayam kena cucuk untuk tambah lemak..kehkeh

ni lak hadiah eco-tupperware dari FB,,(gambar anak I terpilih) dan barangan dari movie magazine Princess...

voucher RM30 dari 7 eleven...hmmm

Hadiah dari Mak Big special dari Hong Kong...

dari 7 eleven...tak minat camana ehh

glee...glee..geli...geli dari 7 eleven...ahaks
conquer ehh hadiah dari 7 eleven...tak ehh tu semuanya luck masuk on-line mana tahu nak dapat..apapun suka jer....maknya sin chan ma...

Comments

joegrimjow said…
erkk
xpernah lg dapat beso2 camni


kat sini ada kfc halal
tp bru disahkan xhalal
camne tu?
BIONIC WOMEN said…
eiii..best nyer dapat hadiah dari KFC..
camner join nih..
mesti my doter melompat kalu dapat patung tuh..
Shifa said…
kak, xnak baca yg ada password tu ke? kiranya cerita sebenar dari kawan yang dpt lari dr polis tu..

kan dah ckp, akak ni asyik menang je manjang.. lenkali shifa nak masuk contest nak pinjam nama akak.. hehe..
joe- besor jer lebih berat takdeloh sangat...kalau x halal takleh ler tu...:P

bionic women- klu snax.com boleh reg jadi ahlu bukak site die...die ada contest melalui fb gak..search for snax malaysia (klu x silap la)...contest die still on lagi...gluck ya

shifa- nak..nak baca...boleh nak pinjam nama..hehe..no hal (jrg gak akak ada luck..sipi2 jer)
mama zharfan said…
ayu memang pro!!! salute!!!
mama zharfan said…
ayu memang pro!!! salute!!!
Hermit said…
@joegrimjow,
maybe ayam yg dibekalkan tidak mengikut 'syarat' sembelih mengikut islam kot.. sebab tu xhalal.. hmm..

la dapat patung tu lagi ke?
btw, spekulasi beritalah Mi.. rumours.. kesahihan tak dapat disahkan.. just don't get involve.. but sometimes sh** happen :(
suzz...belum pro as you...u still my sifu..heheh

hermit- hat hait...patuh arahan suami...
yatie chomeyl said…
wah dpt gooodies lg..share dgn i nak? hehe
balik malaysia yatie...i boleh jer simpan utk u satu dua... :)..esp buat baby SN yg kiut

Popular Posts