Di Mami Baby 2010 Expo Mid Valley

Saya di expo ini semalam Jumaat 7hb Mei 2010, hadirkan diri bukan hanya semata-mata kerana expo tetapi kerana menyertai Hot Pregnant Mama Contest..saja join untuk suka-suka buang masa hahah..
nombor 11 beb...nombor kegemaranku..
saja2 nak share pengalaman ketika meyertai contest spertini;;
-mula-mula kita catwalk..tapi sekejap jerlah.. (hoho yang ni I jalan cam kayu tegak jer)
-lepas tu kenalkan diri secara ringkas: nama, asal, berapa bulan pregnant...
- ada 5 soalan yang disediakan, tapi peserta hanya perlu jawab 2 ajer...Antaranya
1. Pada pendapat anda, bagaimana anda memastikan kehamilan anda adalah sihat dan bahagia?
2. Adakah anda mementingkan jantina bayi yang bakal lahir? Adakah ianya penting dan mengapa?
3. Diantara pembedahan Caesarean dan normal secara normal, apakah pilihan anda dan mengapa?
4. Apakah perkara paling menyeronokkan sepanjang kehamilan anda dan mengapa?
5. Pada pandangan anda, apakah cabaran terbesar ketika membesarkan seorang anak? Bagaimana anda memainkan peranan sebagai seorang ibu yang baik.

dan inilah pemenangnya..Siti Nazira...comelkan mummy ni...yakin dalam menjawab soalan..chaiyok chaiyok...I kenal ngan ct melalui fb...(ct akak cilik gambar ni dari FB :P)

antara finalist yang hadir petang itu..ada siap bawa supporter ngan sepanduk lagi..hebat

goodies bag dan isi-isinya yang I dapat kat expo...

consolation prize winner..oklah penyertaan secara suka-suka dapat voucher Modermum rm100, langganan majalah mami&baby 6 bulan dan paling berharga "pengalaman" yang mahal harganya..rasanya ini adalah pertama dan terakhir I join contest sebegini...not any more ..ho ho

Comments

Mr Kamikaze said…
wah...untungnya banyak menang hadiah nie...
mama zharfan said…
ok lah tu ayu...best dpt new experience kan :) me kalau preggy pun me masuk jer hehehe
mr kamikaze- sikit ajer untuk suka2 hehe :)

suzz- ahaks..nasib baik buat hr Friday kurang sikit org...oklah... :P
Cest La Vi said…
hihihih malu saya akak tepek gambar tak berapa nak clear n tak berapa nak lawa itu, tq kak, keeping in touch ya, xoxo..

Popular Posts