Shopping di ModernMum sempena Hari Ibu

9hb semua orang tahu..Hari Ibu..Hari Saya Yang Sudah Memiliki 4 1/2 cahayamata..
Hari ini jadual agak padat, tapi kami satu famili takdelah buat planning beria-ia cuma hendak menghabiskan masa bersama...
Pagi-pagi kami telah ke One Utama (kenapa ke sini ya?)..
1. Pertamanya sebab nak beli hadiah kahwin kawan Dedet si Bro Bob kat Pusat Komuniti Hills Park PJ kul 12.30tgh..
2. kerana nak melangsaikan voucher ModernMum yang baru dapat Jumaat yang lepas..memandangkan expired date die 31 May 2010..ohhh harus disegerakan :P

agak banyak koleksi ModernMum kat IUtama berbanding dekat Mid Valley...
Tapi biasalahkan harga baju di Butik takdelah murah mana..huhu

rambang gak mata..tapi saya mencari baju boleh bukan hanya boleh dipakai ketika pregnant sahaja..bahkan selepas bersalin..kiranya bila-bila nak guna..ok jer potongan baju iteww..

kasut yang dijual disini boleh tahan cantik..tapi saya baru sahaja dapat 2 sandals yang cantik so saya melupakan hasrat untut rembat kasut/sandal di ModernMum

Mujur ada anak dara yang sentiasa menemani ketika sibuk bershopping..Dedet bawa anak2 teruna ke Toy R'Us..layan mainan kat sana..


Dress ni saya beli...actually saya ada tanya pendapat hubby sebelum di beredar pergi dari modernMum...die paling suka yang ini..so saya pun sangat sukalah...

Harganya RM209.00 ada 50% diskaun,..so harga RM104.50..
Saya bayar RM4.50..
Bestkan..

Comments

mama zharfan said…
dress tu sgt cantik ayu!!!soooo sweet ;)
Oh Malaysia said…
banyaknya shopping. selamat hari ibu utk mak awak.
suzz- hubby i pun bagi sweet jer nampak dress tu..tapi kaler putih so kena santiasa berjaga2...

Oh Malaysia- shopping ala kadar ajer.. :)
yatie chomeyl said…
kalau u bayar 4.50, yg RM100 tu sape bayar? hehe
dia harga rm209...lepas diskaun,,,10.4.50..guna voucher rm 100..so balance rm4.50...huhu
Ayu,

Sweetnyer.....:-)

Popular Posts