Terima Kasih Suzi..so hepi today!!

Saya sangat mengantuk hari ini...
Datang ofis dengan tidak ada gaya efisien..nampak meja pun dah cam katil spring empuk jer..
Calling-calling Ezna rakan comper..diskusi pasal isu sensasi haha..then
Borak ngan Kak Ani (my roomate) bukan mengumpat ya..hoho
Saya mula rasa mengantuk apabila Kak Ani ada diskusi dengan Kak Akma pasal projek mereka..
Dan saya pun tertidor dengan jayanya...diatas meja yang keras macam kayu balak Gred 1...

Sedar2..saya pun turun ke general ofis nak baca suratkhabar kononnya...
dapat parcel...wahh.. (rasanya takdelak menang contest)
I pun dengan gelojohnya (cam dapat hadiah besday hehe) membuka parcel tersebut..
tanpa melihat siapa pengirimnya... :P

wahh...baju untuk my "unborn baby"...terkezut I...
first hadiah I dapat untuk baby akan datang..
dari Suzi UK..lagilah happy..tapi cam sedih2 sikit..
sebab..I really miss her so much...
sebab dulu kalau kat Malaysia..selalu main sms dan call die..
borak2...I rasa sedih dan sayu tiba2 tak tahu kenapa...
so sweet tanda ingatan suzi untuk I...

comelkan....hihi
suka suka..suka suka

terima kasih suzi...
terima kasih atas ingatan U...hari ni I dah genap 36 weeks..
Hoping to see u next year here in Malaysia..
Suzz...balik sini ada suprise gift untuk U dan little Ariff..
muah muah..
take care..be strong..and all the best my dear fren..
Suzi Fadhilah at Nott. UK...

Comments

mama zharfan said…
ala, lil gift ajer ayu..nice having u as my friend...balik msia nanti kita outing sama2 yer!! me, u, ezna :) !!
orait suzz... tak sabar nak tunggu u balik..huhu :)
mama zharfan said…
ayu, bila u free, nanti u join contest ni yer (i tag nama u ;)

http://www.eyriqazz.com/2010/05/contest-hadiah-birthday-untuk-alisya.html
ooo..ok cikgu onizuka tu ya...insya Allah...suzz
tun begia said…
sungguh hepi kanns,

salamm,

Popular Posts