Hujung minggu padat dengan movie dan Ulangtahun Intrend di 1 utama

Anaqi dan Yana menang screening tix's cerita Marmaduke dari Astro Ceria. Anaqi dapat tempat kedua so dapatlah goodies Marmaduke...so total tix screening ada 8....memandang Sabtu Dedet kerja, so saya arahkan (hoho) echot my sis bawak dieorang tengok movie kat GSC 1Utama...yo lah dah alang bawa anak2 saya yang cam tentera, echot kenalah belanja pop corn..makan lunch...siap coklat kinder bueno dan novel kanak2 lagi untuk Yana...heheh..berbudilah sungguh echot...nanti ya bila kakak mu ini sihat...ku bawa belanja makan kat secret recipe...hoho
itu cerita semalam...cerita hari ni lak....dapat 8 screening tix (4 ehsan dari Cacah my fren yang tak dapat pergi) Nanny Mc Phea...best cerita ini yang first dulu I siap beli CD lagi..so I dapat dari MWW facebook...cerita ini bagus untuk anak-anak agar dia memahami perhubungan kekeluargaan dan kasih-sayang...

tix ada 6...2 lagi my hubby kasi kat couple yang kitaorang jumpa kat GSC 1 Utama..

tak rugi tengok....jom jom...

kebetulan Intrend ada buat Ulangtahun kat 1U...ramai selebriti yang hadir....

ramainya orang....sebab nak kutip goodie bag ini.....

Hani, Anita Sarawak dan Alam ada juga kat sini..Memang hebatlah Kak Nita siap joget ronggeng kat atas pentas..Hani dan Alam adalah MC untuk program Intrend...I perasan gak kelibat Atilia dan beberapa artis yang lain...Nora Danish pun dijangkakan hadir..tapi kitaorang terus balik...

Bodyguard kak Nita...Abang Mahathir, hensem gak bila tengok dekat...kehkeh

punyalah ramai....manusia di 1 Utama...

tadaaaaaa....cam biasa goodies bag Intrend.....ada t-shirt, biskut loaker, eye shadow, air evian....dan segala benda kecik2...sampel lah banyaknya

Comments

sarah shafie said…
suke dpt sampel2 mcm tu..hehe
boleh try2 kan...best :)
ruha said…
ruha menang tiket tu tapi sebab adek kawen , bg kat org lapan tiket , yg dpt 1st prize menari tu leh kaum kerabat kawan ruha klau x silap. irfan kot
oohh yake klu tak anak2 akak dapat jumpa ruha :)

wahhh...tapi mmg bestla die menari..sporting abess

Popular Posts