Makan Malam Bersama Pelakon Mertua vs Menantu

Tahniah anda telah memenangi Makan Malam Esklusif Bersama Pelakon Mertua vs Menantu anjuran Berita Harian pada 9hb Jun 2010, 8malam di Restoran Paya Serai Hotel PJ Hilton Petaling Jaya, Selangor.......ahem ahem.....
Sebetulnya dia ada 6 pemenang...Dan tidak sangka saya dan Encik Hubby memenanginya..Setiap orang pemenang boleh membawa seorang lagi kawan...
Restoran Paya Serai walaupun kelihatan agak kecil tetapi memang esklusif...memang sesuai kalau buat jamuan tertutup...terutama kalau melibatkan selebriti :P

kita layan pic Erra dulu...so biasanya artis dia akan bawa make-up artis die ke mana-mana..So nilah make-up artis Erra...Kak Erra kita ni memang peramah nong...memang kelas gitew...

So photographer amiklah beberapa shoot Erra yang menarik...tak sure photographer ni dari mana rasanya Berita Harian kot...hmmm

nice pose...muka memang jenis classy dan fotogenik....

berbalik pada cerita makanan....agenda utama....memang banyak pilihan kat sini...dari desert, makanan india, cina, melayu dan barat semuanya ada....tapi I makan ikan bakar jer...adehh

ni time kitaorang makan sambil lepak2 ngan Erra dan kak Rozie Othman...
Actually 2 pelakon ni jer yang datang..Aqasha dan yang lain tak datang...dah watak utamanya Menantu (Erra) dan Mertua (Rozie)...

Rugilak bawa si kenit ni.....makan sikit jer...hoho...makan pasta, capati set dan ais krim...

Yana..makan oklah banyaknya tapi sama banyak mulut bercakap...
Ada dia tanya I. "Mummy cerita Mertua vs Menantu ni cerita hantu ke.."...
Dahla suara masa bertanya kuat...cam terseganlak I ...hahahah
ni jer yang I makan....hmmm...tak pe janji dapat jumpa Erra dan Rozie Rashid...ok dah...

Erra jenis yang easy going, suka bercerita, kelakar..sepanjang berbual dengan Erra malam tu Erra banyak cerita ngan saya tentang anaknya Alissa dan famili..Borak ngan Erra cam rasa dah kenal lama....

Kak Rozie lak..duk risau perutnya yang dah buncit angkara lemak..siap tanya tips...dan cerita macam2 kenangan tentang pengambaraan drama yang dia terlibat...

sesi fotografi penyampai cenderamata...

bersama semua pemenang...

since saya dan encik Hubby menang so dapatlah 2 set dvd Mertua vs Menantu..
suka sangat sebab ada personal signature semua pelakon utama yang terlibat dalam musim satu..balik rumah terus Yana pasang dan layan cerita ini bersama Akid dan Anaqi...
Anaqi dan Akid cam merajuk sikit sebab tak bawa mereka, tapi memandangkan last year kitaorang dah bawa diaorang ke Berbuka Puasa Bersama Aziz Sattar dan Maria Tunku Sabri anjuran Kellogs..so untuk event ni kena tukarlak ya....nak buat macamana anak ramai dohh...hoho..
anyway..best sangat malam tadi...management from Astro sangat sporting dan layanan memang superb gitewww!!

Comments

mama tisya said…
wah best dpt mkn mlm bersama celebrity...
mama tisya...hehe...alhamdulillah...

tu la ari tu rasanya baru jer blog u...psl jumpa erra....tapi erra mmg very nice person...
ruha said…
makan free ai like, ai suka makan, lagi satu dyat yg menang kan kak?
aah dyat menang tapi tak dtg...die down hp die hilang atas motor...hmmm
Anonymous said…
Hei Ayu, browse ayu nye blog, K_Dyg ni, wah, bukan ayu baru bersalin tu? Adussss....
ahaks kantoi ngan kak D :P
mama zharfan said…
memang best mkn kat sini :) dulu i menang contest zest-pj tu..
bestnya u dpt jumpa+sembang2 dgn erra..me pun minat sgt kat erra ni :) ayu, u ni pantang boleh jln2 eh..kalau me kena dok umah ajer :p
rasa rasa paya serai bukan Hilton PJ ke ayu?....
suzz- my mum klu tahu mmg bising..hehehe

ezz- aah thank you...oredi edit...thanks ezz... :)

Popular Posts