Sangatlah stress bila tengok berat badan!

Adoillah tengok berat badan sekarang ini...
Orang lain boleh senyum berseri-seri berat badan turun berkg-kg..
I cam tak turun pun :P, turun 1 kg...
Biar berbeno...
Ni mesti alat penimbang tu dah rosak...segala bacaan dah tak valid...
hahaha...
memang stress la...
apsal rasa time preggy lagi comey dari after delivered...

kena usaha keras ni...
kalau tidak tak merasalah nak berdandan gaya dengan kebaya..
di hari mulia hari raya..

hoho kena semangat ni...
lagipun maybe sebab ada maid..
I jadi maharani yang bermaharajalela..
ala2 nak air sikit semua datang menyembah depan mata...

Dedet lak...
stok biskut, coklat segalanya untuk anak2 banyak bukan main banyak...
sah2 I yang duk umah...so I yang makan tak hengat semuanya lanyak!!

ahaks...

sebagai motivasi kena pandang baju kebaya indon ini setiap hari...


betul2 la...
nak jadi se slim ps3...
cun walaupun blacky...
I nak join larian marathon anjuran SHAPE tu next month ok ke...
haha...tahap merepekla mak cik gorgeous oii..slap slap..

Comments

mama zharfan said…
relax ayu.. :) ada 2 bln kan utk turunkan few kilos :)
Hermit said…
wahahaha.. mendalah Mi;

ayat motivasi: Memang awak gemok!!

ayat realiti: Alat penimbang kat umah tu memang dah rosak, tak logik turun 1 kilo.. baby dah 2.6kg, air ketuban lagi, gedebak-gedebuk kurang2 5 kilo ilang..
BIONIC WOMEN said…
haiii
samalah kita ni...masalah berat x abis2..berat saya sekarang lagi berat dari ngndung 9 bulan tau..
hubby pun kata masa ngandung ag kurus..huhu
saya tengah off nasi utk pastikan kurus sebelum hari raya..
tapi hubby plak kata x best bila sy diet coz dia xder geng makan..hehe
suzz- heheh...dah tak sabar I suzz..geram tgk badan bulat jer ahaks

dedet- penimbang cap watson..beli ngan voucher lak tuh...kahkah..takde kualiti lah dedet

bionic women- i ni lak masa preggy takdelah kuat makan nasi...lps bersalin asyik nak menambah nasi...mmg kena control betul ..huhu
setya said…
Memang sangat susah untuk menurunkan berat badan. Berbagai macam cara dicoba belumlah berhasil

Popular Posts