Apa yang sempat, hadiah yang dapatku rembat!!

Consolation Prize- Keisha CD (ni tak tahu dari mana hoho)

voucher Starbuck dari carrotmilk.com

Knight and Day premiums (first prize) dari voize.my

Toy Story 3-Hot Wheels set...suka sangat Anaqi dan Akid..I rasa ada 2 kotak set Hot wheel dari chicky contest tak bukak lagi...tambah koleksi mainan untuk menyepahkan rumah memasing ya..!!

:) sedang sabar menanti..psttt psttt (dah cam iklan produk malam jumaat :P)

Comments

mama zharfan said…
ur winning streak memang tak pernah putus, tu i sgt suka tgk :) wah..tgh tunggu result big contest yg mana tu ...;)
menang sikit2 jer suzie...byk yg online...result tu tak derlah big sgt suzz..yg sedang2 sajer :)
aahla u selalu menang.....
tapi i dah ikut jejak langkah u tau
i dah menang 3....... hoho (bunyi mcm maskot krismas tue ye)
wow wee....congrats mama amana n arieff.... :)

Popular Posts