Preview SALT kat Mid Valley

Saya ngan encik Hubby dating lagi..
tengok movie Salt kat Mid Valley..
2 tix's Nuffnang yang bagi..
terima kasih daun keladi..

Best gak cerita ini..
takde lah suspen tapi penuh aksi..
4 dari 5 bintang*****
p/s: me tengah menyusun jadual nak tengok preview terkini...best amat

Comments

~dYaHaHa~ said…
salam sis..jeles arr...tgk blog sis ni, bnyk giler sis dpt freebies..lagi2 movie tix..hehe...join kat mana? meh la ajar...amor minat no masuk contest2 nih..hihi...ada emel add?
klu movie biasanya dapat dr online...gsc, tgv, facebook, cathaycineplex, visionkl dan banyak lagi. enter mmg banyaklah tapi kadang2 satu jer kena...paling best klu dapat pergi preview...hitz.fm, hotfm, sinarfm, erafm pun biasanya bagi tix...tapi rules dia satu jer...klu mng kena gi amik klu tak dia akan blacklist...my email: ayuarjuna@gmail.com :)
ruha said…
ai punyer ritu kat e curve, , kejap lah kak citer nih tetibe abes, tp geram psl bom tu , mcm x de tempat lain depa nak bom.
ruha- ntah melampau betullah script writer die!...

Popular Posts