Saya Gembira dan Sedih

Saya ke Hari Terbuka SKTTDI (2)- ke Kelas 3 Tekad dan 1 Tekad Bertekad nak pergi ambil report card...hoho
see ini result Anaqi..4A 1B - B untuk subjek Pemahaman 78%...adoilahh...
kedudukan dalam kelas 24 out of 42..dalam aliran Darjah 3, no 26 out of 114..
Nak marah?...sebelum exam saya sudah marah berbakul2..langsung tak nak belajar..
tapi cikgu kelas bagi komen Anaqi nakal sikit, tapi cepat menghafal dan mempunyai ingatan yang kuat..
Yana. nombor 3 dalam kelas dan no 3 dalam aliran out of 108..
Positif komen dan semua yang baik ajer remarks dari Cikgu kelas Yana..
cuma masa ujian bulanan Yana dapat no.2, so ada penurunan sikit terutama subjek English..

Ok saya happy dengan pencapaian anak2...
tapi saya sangat frust dengan BOLA!
frust sampai malas sangat berblogging..
Hoho..
Hanya kerana 2 pemain kegemaranku ini tidak lagi beraksi :P
Cristiano Ronaldo...saya sangat minat pergerakan licik terutama dalam merembat bola..
Dan saya sangat frust bila Portugal tak dapat ke final..

Kaka ku...ho sengal tak..
Apahal la boleh kalah ngan Netherlands...
Saya mogok tak nak tengok tv satu hari..
Sampai anak saya Yana tanya ala2 perli kat saya "Mummy ni betul2 minat bola ke atau sebab pemain dia hensem"...hoho KANTOI sudah..

Comments

mama zharfan said…
my hubby pun frust sbb brazil kalah tu...dia kata, ala, bola kan bulat hehehhe
sampai sekarang tak tau sapa yg mennag sapa yg kalah..
saya mmg out pasal bolalah!!!!!!
Tahun ni pelik sket piala dunia ni. Pasukan tak glamer leh kalahkan pasukan glamer.....ehmmm....
suzz-- bola itu bulat...cam kehidupan kita gak kekadang kat atas kekadang terbalik ... :P

mama amana dan arieff - saya lak tgk bola time piala dunia jer... hihi

ezz-- tu la sotong u tak predict brazil masuk final tahun ni hoho
Hermit said…
at least cikgu Anaqi kasi remark "Anaqi paling baik dalam geng2 nakal dia"... hmmm (tak tahulah nak happy ke haper)...
happy jerla dedet...antara terbaik dalam geng nakal.. :P

Popular Posts