PaReNTHoTs Family Day!

Saya dan anak2 disini (Astaka PJ) pagi ini. Seawal 9 am saya sudah terpacak di sini memandangkan saya perlu bergegas ke Gombak selepas itu kerana Afiq ada sukan di Gombak.

Ketika sampai di Astaka tidaklah seramai mana pengunjungnya. Booth2 yang dibuka agak kecil dan tidaklah happening sangat. Hoho sungguh berterus-terang, I jenis tidak hipokrit :p..Tapi dalam banyak2 booth permainan port ni paling best...maybe sebab layanan penjaga booth di situ yang sangat friendly.

main di booth ini juga....hmmm...baling bola dan kena pastikan warna bola yang dibaling masuk didalam mangkuk yang sama warna.


lontar gelung kat gading gajah... Saya baru tahu disebabkan kerana Anaqi kidal memang dia sering bolos untuk memasuki gelung..huhu

baling dadu..
aktiviti memang banyak yang baling-baling..ahaks
disediakan juga makanan ringgan kepada semua peserta yang hadir...
hadiah dari permainan yang disertai oleh anak saya...serta barangan dari goodie bag..
overall, biasa saja aktiviti kat sana.
:(

Comments

mama zharfan said…
ooo..so tak best sgt lah yer ..so tak rugi lah me tak dpt attend pun :p
Em's Family said…
oo tidak la berape best yer.. tapi promotion bedegar degar
suzz dan amira- itu from my personal thought...sbb I biasa join act...so rasa mcm kurang skit..