Thursday, September 16, 2010

Percutian Kedua di Kolam Air Panas Sg. Klah, Sungkai, Perak

Saya dan famili ke kolam Air Panas Sungai Klah (Sungkai, Perak) sekali lagi...
Ngeh ngeh atas jemputan Mak Chah dan Mak Biq (thanks ya for free 1 night stay at Hot Spring Hotel)... boleh jemput lagi kami untuk bercuti di mana-mana hotel lagi ya..
ni antara yang best kat sini..spa mengurut2..my mum kata "best urutannya walaupun agak kuat"..bayaran mengurut satu badan RM90

antara yang manis...bonding antara anak dan ayah...anak dan ibu...
ni antara pic yang sempat I rakam..my hubby tengah ajar Akid berenang ala2 kuak lentang gitu..

Anaqi dan Yana kalau dah jumpa kolam mandi...hilang entah ke mana..
2 beradik ni begitu bz membuat aktiviti dalam air bersama2..

Mak Biq dan Amani...
Amani was naked wokehhh

Afiq dengan cara berenang ala2 sang buaya..
suka main sorang2..

lepas tu layan main ni (apa ke namanya ntah)
tapi Anaqi takleh main..sebab yang dibenarkan 16 tahun ke atas...umur Anaqi kena darab 2 lagi tuh...hahaha.. Mak Biq jer main.. :)

Merebus telur antara aktiviti agak pamos kat sini..
Anaqi sibuk nak rebus telur ayam (my mum kasi kat dia)..heheh
my hubby duk bising cam takleh rebus telur kat rumah ajer..beria sungguh..hahaha
orang lain rebus berbiji2 banyaknya..
me and famili 2 biji jer..kongsi2 ya...itupun courtesy dari my mum..hak aloh

bila sepasang kaki gebu ini berpijak di atas air yang suam-suam panas..

sengih...sengih...sampai ke telinga...
ada lesung pipit lagi kat pipi kiri.. :)
anak saper la comel ni...hahaha (sendiri masuk bakul..sendiri angkatlah ;p)
Amani Shadrina...semua orang cakap ikut muka my hubby..
yo lah maknya yang hitam manis mana nak samakan...

my kids....love yer...
tengahari check out...masuk kereta semuanya terbongkang....tidur lena

6 comments:

mama zharfan said...

amani memang sgt comel +gebus mulus :)

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz : :)

Ummi Dania Yasmine said...

Ayu : Comelnya Amani......:-) Kaki gebu tu i buat picit2 beat tuh

Hermit said...

Amani mmg happy giler main air.. sengih memanjang hehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

ezz- makin montel ezz tak cam baby 3 bulan dah...balik sungkai cam gelap sikit heheheh
dedet- amani kalau latih die boleh jadi perenang.... :)

Hermit said...

perenang? gebu sgt.. boleh terapung pun kira nasib baik hahahaha...