Bersuka Ria Main Asap Sambil Makan Ais Krim Free

*Akid dah mula buat muka boring :p

Kebetulan Ahad lepas saya ke 1Utama, alang2 saya claim ais krim Haagen-Dazs (guna voucher, value RM60). Hajat di hati nak makan kat situ tapi last minit cancel... cam semua orang dah penat, so take away ajerlah :)

*Budak ketot ni kalau makan ais krim dia conquer sorang2

Dapat tukar 2 pint, ais krim memang mahal...siap kena tambah lagi RM7...
huishh...makan ais krim pun cecah RM67...sedap memang sedapler..

so bila takeaway.. aderlah dia kasi 'dry ice'....
anak I bukan main suka buat experimen konon2nya...
adik-beradik bukan main, cawan sorang satu.. duk tiup2 gas itu..

tak tahulah apa ke nama gas ini...
tapi cam best jer tgk...
anak I duk bising..magik!..magik!..
cheh..

tengah terfikir nak hantar diaorang kat kem sains cuti sekolah akan datang ni...
tengah usha program under Astro...
kat Petrosains atau kat Pusat Sains Negara...
kalau ada yang free lagi best..hoho maknya Sinchan ngeh ngeh!

Comments

mama zharfan said…
sgt best sbb anak2 dpt enjoy hasil contest :)
Em's Family said…
seumur hidup i makan haagen daas ni sekali jer.. itupun sebab nak rasa, nak tau ape lah mahai benor aiskrem ni.. sekali bile makan "patut pun":"
ice itu adalah ais kering atau dry ice. Dania ada pegi kem sains dengan astro kat pusat sains. daftar awal dapat diskaun....
ya ke...ezz....
thanks ya sbb inform...
hehehe

Popular Posts