Kisah Amani Sakit dan Entri Hadiah Yang Tertunggak

My Amani tak sihat sejak 2 hari lepas (tak sihat waktu malam). Amani macam meragam dah ada bunyi lelah (selsema). Saya dah bawa jumpa Paed, dapat ubat antibiotik, Ventamol dan juga kena Neb. Waktu siang Amani aktif macam biasa cuma malam ajer. Mungkin disebabkan rumah saya berhawa dingin (anak2 yang lain jenis tak suka kipas) tu yang Amani tak tahan sejuk. So saya dan hubby dah bincang, keputusannya Amani dan saya akan tidur di ruang tamu (yang mana air-condnya sudah rosok :p )

Dalam 2 minggu...alhamdulillah rezeki join contest/GA dapatlah souvenir/hadiah skit2...
Tix zoo negara dan goodiesnya dari GB Majalah Princess

Pet-Pet M28 (2 unit) dari Majalah PA&MA

Yang ni souvenir dari Panasonic, my hubby dapat.

Token dari FB Antabax (100 frens likes Antabax pages)

Produk minyak saji + majerin pelangi + cash RM200 (tak dpt lagi) dari Karaoke Minyak Saji Suria.fm..I join ni for fun sms sekali tak sangka terkena..cuma ingatkan hamper rupanya 2 ketul barangan saji promo sikitnya hebat dlm radio huhu

FB Fruitale "raya bersama buah hati" dapat saguhati barangan Fruitale dan cash RM30..
wangi betul kereta ku bila letak sabun fruitale satu beg...sangat syiok...
wahhh esok adalah hujung minggu yang sibuk....

Comments

mama tisya said…
smoga amani cpt baik...wah ada je adiah yg dimenangi..nanti join giveaway mama tisya ye
mama tisya...insyaallah...excited sgt ngan hadiah A..hehehe
@e_da said…
amani get well soon ya syg.. banyaknya hadiah.. best betul tu
Mama Zharfan said…
moga amani cepat sembuh :)
best hadiah tu..esp yg cash RM200 tu :)
yatie sawanila said…
amani.. cepat sihat ye.... wow byknye hadiah
e_da - thanks :) hrp sgt amani sihat :)

suzz - thanks :)

yatie- alhamdulillah..risau gak asyik bw gi Paed jer :( ..thanks for the du'a

Popular Posts