Bersama Astro Menonton "Narnia: The Voyage of The Dawn Treader"

Sabtu 18 disember 2010, pukul 11 pagi saya dan anak 2 kecuali Amani ke GSC 1 Utama sempena dengan tayangan Filem Narnia terbaru "The Dawn Treader".
Mula-mula sampai claim tiket kat kaunter. Best, semua pemenang diberikan cenderahati Astro dan juga makanan sampingan set combo kecil (air pepsi dan pop corn).
Tiket dan cenderahati dari Astro. Wink Wink
Sebelum wayang bermula ada sesi penyampaian hadiah. Yana dapat no. 3 so dia dapat hadiah yang disampaikan oleh pemenang mingguan terkini untuk program "Kamilah Bintang!" Sudah lupa namanya iteww :p
Another pose Yana with Fara Bret Bret dan peserta "Kamilah Bintang!" (siyes saya tak pernah tengok program ni, ahaks)
Sebelum start movie, rezeki lain masuk. Kami semua diberikan berger sorang satu... Kenyangnya. Terima kasih Astro. Cerita Narnia ni kami tengok 3D memang beshhhh (bagi saya), tapi member kat sebelah Kak Rose boleh tertido, ahaks.
Sebelum balik amik gambar ngan Fara Bret Bret beramai-ramai. Cunlah Fara tengok dari dekat :)
Hadiah kemenangan Yana... beshhhhhhhhhhhh sungguh aktiviti pagi ini. Dapat jumpa Ruha n family, lily, n victor with his son. Eden dah kata dah dimana ada tayangan percuma untuk kanak2 disitu kan kutemu ketiga2 pro comper ini... hoho
p/s: Malam ni Astro Carnival lak yer di Sunway Lagoon ... splashhhhhh

Comments

Zulfahmi Abidin said…
steadylah.tapi mcm mane nk dapat bnde nie eeak..
Mama Zharfan said…
hebat2 semua pro comper tu termasuk u ayu ;)
zulfahmi- kena rajin survey contest online :)

suzz-mmg hebat2 belaka...me baru nak tarik napas ni ngeh ngeh
K-Baby said…
Rindu nak tgk movie kat Msia :( anyway mcm best je outing dgn anak2. Take care. Rajin visit2 n follow my blog ya :)
k-baby- mmg beshh bila dpt outing tgk movie ngan ank2 :)
ruha said…
akak, ai meneruskan kesinambungan tengok klau tgk narnia, sempat tido jap hehe, tp prince iteww sangat ensom, bolehlah coci mata
ruha- caspien tu keding la...tak gagah sangat hoho..tidur errr
This comment has been removed by the author.