Aktiviti Saya dan Anak Sehari Sebelum Tahun Baru

Misi tertunggak beberapa minggu~ Mencari Hadiah Untuk Anaqi Bunyamin!
Segala shopping complex kat Klang Valley kami terjah, takde yang berkenan di hati :)
Sampai budak kecik ni merajuk-rajuk.
Mana taknya semua ditunjuk minta dibeli. Mak Bapak demo bukannya tauke besarpun, kerja gaji bulanan ajo :p
dan akhirnya, setelah gigih mencari berjaya juga mendapatkan mainan untuk anak-anak~hadiah besday boy dan adik-beradiknya sekali. Hu Hu..
Afiq punye :) senyum sampai ke telinga..

Akid punya paling mahal dan paling besar..

Hadiah besday untuk big boy :)
dan untuk Yana..
*******
*****
****
***
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

batu seremban yang berharga RM1...ahaks

lepas tu bersungguh belajar main, puehlah maknya mengajor..
tak reti2 gak..adeh :p permainan tradisi janganlah dilupai.
Saya dulu jaguh kampus main batu seremban tau. huhu

Comments

Mama Zharfan said…
beshh tgk anak2 happy kan :)
senang hadiah beli semua sekali
suzz-paling bermakna:)
ezz-yup..amaninya i belikan baju ...2-3pasang :)
Hermit said…
yeah... dah jadi 'law', everytime b'day mesti belikn hadiah bukan setakat utk b'day boy/gurl tapi semua adik-beradik skali.. tapi aritu mummy memang kejam, belikan yana batu seremban je hehehe
dedet- batu seremban klasik tu...susah nak cari huhu :)
Em's Family said…
anak ramai memang macam tu lah.. teringat zaman I kecik dulu.. mak terpakse beli untuk semua or kami adik beradik tak dpat langsung :)