Friday, January 21, 2011

Mengedet' Bersama Mama Tisya dan Suziey :)

Saya antara salah seorang pemenang dalam GA anjuran Mama Tisya "Korang Nak Tak?". Hadiahnya mengedet bersama Mama Tisya bersama seorang lagi blogger (pemenangnya jengjengjeng Puan Suzie)~ Dapat makan-makan ais krim Baskin Robbins... beshhhh. Tempatnya di Pavillion KL.
Tak banyaknya rupanya cafe/kiosk Baskin Robbins yang menawarkan set ais krim fondue. Rasanya kalau kawasan KL/Selangor ada 3 jer kiosk (ni pun tahu dari Mama Tisya). So bila kami sampai kat Baskin Robbins Pavillion, keadaan tak sesak mana... Dan sesangat OK untuk makan sambil posing-posing depan ais krim dengan bergaya estrem. Hohoho.
Mula2 kita minum sky juice dari kedai ais krim mahal... ngeh... sejuk dan fresh... hoho....
TADA...dia sampai jeng jeng dengan coklat badamnya jeng jeng... dia sampai jeng jeng... Perhhh... Sedap mata memandang, melihat bola2 bulat ais krim pelbagai perisa yang cute~ ada 30 biji. Dengan kepingan brownies dan buahan-buahan seperti pisang, kiwi dan anggur. Makan memang sangat syiok, apatah lagi berebut ngan Suziey...
Saya dan Suziey... bergambar dulu sebelum makan... Baca bismillah erkk..
Gambar tuan rumah yang menjemput WAJIB ada... Mama Tisya aka Aimi... Sangatlah best mengedet' walaupun tak lama tapi sempatlah berborak sederhana panjang ceritanya. Kenal2 gak sikit personaliti blogger yang saya jumpa hari ini (wink wink) dan InsyaAllah silaturrahim yang sudah bertaut akan berpanjangan. Amin...
Dan juga trimas Suziey atas kek batik "home made"nya bersama sampul esklusif Pos Malaysia. Tocei, arigato hait...

11 comments:

Mama Zharfan said...

beshnya ngedate sambil mkn ice cream--terliur me tgk ice cream tu...

Cute MuM said...

terliur tengok aiskrim tue....

Ezay Hadry said...

best nye ice cream tu madam
madam!! blog madam dapat award..sile2 ambik
http://ezayhadry.blogspot.com/2011/01/smashing-award-goes-to.html

Em's Family said...

Wahh.. bukan main menyantak perut.. BR lagi tu :) tapi esok mari bersalsa

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- terliuq arrr

cute mum- :) :)

ezay- wokeh

mira- can't wait...heehehhe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya pi makan2 eskrem mahal...moga murah rezeki amy...& suzie siap bagi kek batik lagik...mesti sedap rasanya kan...tahniah k

AyuArjuna BiGoshh said...

anje- huhu terima kasih...tocei2..ya moga rezeki mereka terus dilimpahi rezeki yang berganda2

mama tisya said...

akhirnya dpt gk kita mkn bersama cz tarikh terpaksa ditunda kn...walaupn kejap je tp sempt la sembang2 kn...tgu next contest mkn2 lg...heheheheh...amy punye entry tgu la ye...hehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

mama tisya- wahhh beshnya rajin amy ni...moga dimurahkan rezeki selalu :) amin

[-suziey-] said...

hiks..sgt sonot :)

AyuArjuna BiGoshh said...

suziey- memang sonok :)