Minum Petang di Sisters Crispy Popiah dan Update Citer My Amani

Minum petang di Sister Crispy Popiah sekali sekala memang seronok. Apatah lagi dapat berdating berdua dengan anak pompuan yang sama-sama berkongsi makanan kegemaran yang sama iaitu ~ Popiah!
Yana dan buku sememangnya tak boleh dipisahkan. Apatah lagi dengan kehadiran pen atau pensel, memang saling lengkap melengkapi...my Yana memang suka menulis dan melakar apa sahaja diatas kertas.

teh beng dan milo beng..popiah pedas yang ranggup..pehhh...

citer Amani pulak...
dak comey 7 bulan ni dah nak tumbuh 2 batang gigi bawah..
dah suke menggigit benda kenyal terutama tangan manusia..hoho..
mangsa kegemaran~ tangan mummynya lah :p
dan sangat demanding hokeh!!
tak suke nestum atau bijirin segera tapi nak bubur nasi yang home made punye..no..no..bubur dari Mc D...mummynya kena merajin kan diri masak untuk Amani hari2...demi melihat dia montel tapi mampu merangkak dengan gah berani. aiseh :)

Comments

Botak said…
ok., berape harge kesemua nyer..??
muehehehehe... :D

ENTRI TERKINI:
PUTAR BELIT : GLADIATOR (2000)
2011, DUNIA SAMBUT TAHUN BARU!
Mama Zharfan said…
me pun suka popia, tp popia goreng :)
amani dh semakin chubby+ maintain comel --geram me tgk :p
botal-belas-belasan hihi

suzz- popia goreng pun sodap...amani skrg banyak cakap gak...cakap bahasanya sendiri... :) tak saba nak bawa dia jumpa u nanti :)
mama tisya said…
teh beng dan milo beng tu ore klate je panggil..ayu ore klate ke?

popiah gtu pernh mkn tp tk brp kena ngan tekak ku
mama tisya...dalam ic kat tengah tu mmg 03...tapi mmg dah dibesarkan di jb n kl...so mmg out la kalau speaking bahasa kelate..cik abe mmg kelate...huhu

huhu...ado kat pasar ramadhan kat ttdi popiah basahnya lagi sedap terangkat..tapi bulan pose jer adonya huhu
comeynyer amani...sister popiah? waaa canggihnyer kedai jual popiah...kat mana ni?
kedai ni kat empire subang....kat level LG klu tak silap :)
yatie sawanila said…
hahaha.. RAyyan pun dah naik gigi atas bawah.. objek gigitan adakah tangan mama dia dan jugak muka papa dia...
Amani dah chubby eh sekarang
yati..tapi this week amani demam cam dah susut berat badan die :(

Popular Posts