hADIAH uNTUK mINgGU kETIgA fEB 2011

Entri bergambar dan 2-8 baris ayat. Cikedaut... Hamper Antabax RM100 dari majalah Intrend. Atas nama Encik Hubby :)
Dari majalah Intrend gak, nama Encik Hubby gak. Nama hubby Ong ehhh :p

2 produk ini untuk mengurang kesan lebam di mata. Sesuai dengan mata saya la ni. Kes kurang tidur. Hadiah dari ACP untuk "PAnel's Reader".

Chillax contest. Dapat 2 karton air tin. Suke suke suke.

voucher Mo-Lar berharga RM50. TnC kena belanja RM100 cash dulu baru boleh guna voucher. Cheh, takde maknanya hadiah cam ni. huhuhu.

Hadiah Yana dari TV3 Kids. Yang ni sangat tak sangka hantar penyertaan yang mana esok dateline dahlah jawapan google kat internet sebab termiss tengok citer Barbie kat TV3. Alhamdulillah rezeki Yana dapat gak hadiah dan bertambahlah koleksi patung Barbie Yana ~ 27 patung, huhu banyak betul. Ihsan dari main banyak contest Barbie, TV3 Kids dan menang voucher Toy'Rus satu masa dulu :)

Syukran :) :)

Comments

Em's Family said…
best tu hadiah hadiahnya... yang Mo-Lar contest tu agree with u.. tak de maknenyer hadiah macam tu kan.. anyway.. you memang pro comper.. Congrats!!!
Mama Zharfan said…
me sentiasa teruja tahap max bila tgk ur hadiah :)
congrats yer
jenguk sini utk dapat semangat join contest..hehe..tgok hadiah jadi semangat ...
uiks??? bestnyer hadiah :-)
Wansteddy Tales said…
kalau k.ayu buat entry mcm wan, sehari kena update 6, 7 entry! hahah tahniah akak! Love U lah! kim sikit barang dua tiga tin Seasons! keh3...
amira- kan hadiah cam tu...ntah apa2 yang tersirat :)

suzz- i pun terija gak tgk hadiah yg u mng hasil berblogging...cash lagi masyuk...

ila- fuhhhh tiup semangat kat Ila :)

ezz- syukran :)

wan- hishh takla posting hadiah 5-6 sehari...dasat sgt tuh...wan pun apa kurangnya...hebat :) :)
as salam..

waaahh...rezeki...rezeki... :)

salam kenal..

Popular Posts