Me GP Winner Contest "Habib Dekat Dihati" " :-)

Syukran rezeki saya dengan Habib kembali lagi :). Alehai bukan banyak kali pun, baru dua kali, yang pertama kali peraduan di fesbuk. Tapi kali ni penyertaan secara suke-suke melalui Majalah Wanita akhirnya memberikan saya peluang memenangi ganjaran Pemenang Utama.
Kat kotak hadiah siap tulis lagi perkataan diatas. So saya simpan sebagai remark kenangan. Memenangi barangan kemas RM6K merupakan permulaan yang baik untuk tahun 2011 ni :) Syukran, alhamdulillah.
Saya memenangi loket berlian edisi khas. Nampak kecik jer tapi agak berat yang sememangnya harga RM6K dari Habib. Dan ukiran di lokek ini sangat halus. Teruja betul saya membelek-beleknya.
Saya suke :) . Kalau nak beli belum tentu lagi mana taknya mahal sangat tak mampu saya nak beli untuk harga loket yang beriban. Hmmmm. Berlian yang bertatahkan warna pink sangat sweet'...

Loket hati bertatahkan berlian,
Ukiran menarik indah menawan,
Habib dan Wanita merealisasikan impian,
Untukku tampil berseri dihari lebaran :)


Comments

Aishah Megahasz said…
Bestnya..... GP lagi tu.
cayalah ayu!! caiyok!!caiyok!!
wah bestnya, banyak tu dapay ayu sentiasa murah rezeki cam suzie MZ
sungguh gempak tahun 2011 untuk you. semoga menang besar lagi..tumpang gembira for u..u r my inspiration..tabik sama u...:)
oh ayu nak tayang loket dier ye....serius ayu, me pun tak dapat nak soping kat habib tu. barang dier mahal kan?. cantik la bentuk heart. ish kalau pakai ni mau tengkuk sakit ni wehhh...berat...hehehehehe..

Tahniah ayu ye :-)
terlopong zt tgk loket 6k nih..sis,pelaburan yg sgt2 baik skg ni ialah emas! GP lagi..murah rezki sis nihh..
bionic women - :) rezeki di bulan feb :)
aishah- alhamdulillah...
ila- arigato...hait
anje- sikit2 ajer..bolehlah mz tu my sifu
devi- i tabik spring kat u berkali ganda..me tak pernah mng pergi travel mana2 huhu
ezz- hahahah i nak tayang kat u ezz...anyway guess what u're the first person know about this...ezz bila nak dating nih???
mama_umar_maryam- alhamdulillah jrg sangat terkena GP...rezeki anak2 ni
Mama Zharfan said…
congrats ayu!! u memang dh tahap prom comper ni :)
suzz- tgh tunggu U balik ni jer, I layan dulu contest yang mana patut :p....hahahah...
EiJa ZaQuaN said…
wow..tahniah sis..
lumayan sungguh hadiah tu..
b a m b a m ' s said…
seronoknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!congrats ek.. :)
Cute MuM said…
kagumnya... tak pernah dapat hadiah best macam tue...tahniah..
Ezay Hadry said…
gratz madam...semoga murah2 lagi rezeki tau..doakan ezay gak =D
RM6k loket tu..fuhh!!
Nana said…
wow sangat gempak hadiah dia..
Em's Family said…
wah.. tahniah ayu.. great start for 2011... mira agaknyer sampai bile kot tak mampu nak beli emas RM6K...
mama tisya said…
wah 6K tu dr habib..tahniah ayu

Popular Posts