Friday, February 18, 2011

Oooo Mmmm Geee... Me Menang iPad :)

Minggu penuh tekanan kerja..
Saya dikhabarkan berita gembira,
Memenangi iPad impian keluarga,
Hatiku gembira berbunga-bunga

Oh... Memang... Gila...
Oo... Mac... Gua...
Saya dapat panggilan telefon kul 9.00 pagi hari Khamis 17/2/2011, suh datang pejabat F&N hari Jumaat (esoknya) pukul 10.00am untuk amik hadiah... Apakah??? Terkezut saya. Dalam kesibukan tahap gaban, invigilating, rumah cam tongkang pecah sebab dalam proses nak pindah randah~saya dikhabarkan berita gembira ini. Alhamdulillah, hilang rasa penat 2-3 hari ni :)
Gambar saya dengan Manager dari Marketing Department (kalau tak silaplah)
Saya sampai tepat kul 10.00 pagi kat opis F&N tapi parking tak ada. Punyalah jauh saya tinggalkan kereta, kena menapak adeh, dengan perut belum sarapan lagi (kes pagi ni settle course file saya) memang dugaan betul. Sampai2 di pintu masuk PIC sudah menunggu. Dan paling besh disediakan jamuan lagi. Hoorey, makan tanpa rasa segan dan bersalah sebab sampai lambat. Hahaha.

Ada 6 winners semuanya. Cuma yang dapat hadir 3 orang. Saya difahamkan pemilihan pemenang berdasarkan no. siri. So kira nasib jerlah. Apapun, syukran :) :)

P/s: Muka sedey dan letih mana taknya malam tadi tidur kul 3.30am, pagi ni kul 8.30am dah masuk ofis siapkan file. Dalam kepala serabut nak jaga exam, marking dan pindah rumah (orang yang baiki rumah buat kerja lembab lagilah hati runsing)
See my new gadjet :) Bersama 2 kotak air fruit tree free. Cun seh :)
Hepi hepi... :) :) lalalala


16 comments:

Kaseh said...

tahniah beb.. :) best tu ipad

Wansteddy Tales said...

woa! tahniah k.ayu :) happy dgrnya, tingin nk menang hadiah superb besh cmni. wan pn tingin nk join cnts ni awal2 dia kuar borang dlu. tp kenangkan tropicana pnya bajet ketepikn dlu hi purchase cnts. huhu.. xpe la, xjjoin pn. tgk kwn menang pn dah rasa tumpang menang tu keh3... tiup2kan sikit aura kemenangan kat wan ni. k.ayu. nk merasa gak badi org menang besar ni hohoho

Nana said...

yallah beznye
sangat bertuah
mcm MZ juga nih hehe
tahniah yea

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah sis,
bertuah sungguh
wow mmg best hadiahnya..iPad

Aishah Megahasz said...

Bestnya. Tahniah Ayu..lepas dapat Habib, dapat iPad pulak. Cayok!

Mama Zharfan said...

ayu!! u sgt bertuah!! congrats!!! :)

mr hubby sibuk bebel kat me, tanya naper me tak menang mcm u, me kata, lor, mcm mana nak join, contest tu semua kat msia :p mr hubby buat lawak seh :p

mama tisya said...

bestnye dpt ipad...tahniah

Ummi Dania Yasmine said...

ipad? teruja i ayu. lalalala. menang lagi nak 1?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ayu ne mmg full of luck!!!tahniah ayu moga selalu berjaya dan bertuah!!

Devi da Lil' DeviL Photography said...

wah seh..dashyat sungguh ayu ni...bagus bagus...rezeki best tu...congratulations!

Ezay Hadry said...

tahniah madam!! dh angkut barang ke msuk umah baru?? ezay pun nak 1 ipad taun ni kalau murah rezeki..doa2kan ke ezay k

mama_umar_maryam said...

aduduhhhh..tahniah sis!tahniah sgt2!

Em's Family said...

wahhh i baru habis bace entry dari Suzie!! You menang IPAD!!!! WAHHHHHHHHHHHHHHH CONGRATS!! tak sia sia stress hari tu kan.!

mohd sasuke said...

caer bru je beli ipad..huhu..bezanye ni free dan caer punye berbyar..huhu tahniah2..hehe

Yusrimau said...

bestnyer..tahniah kak ayu!

AyuArjuna BiGoshh said...

thanks all :) :)