Berhujung Minggu di MPH

Sebenarnya paling terbaik kalau dapat membawa anak2 ke perpustakaan terutama di hujung minggu. Tetapi memandangkan saya dan suami jenis suka pergi jalan2 kat Mall so kedai bukulah tempat terbaik untuk membawa anak2... Minggu ni kitaorang pergi MPH Subang Parade. Antara kenapa perlu ke MPH Subang Parade sebab nak redeem MPH kid's club yang Afiq dapat sebelum tarikh akhir pada 31.3.2011
Macam2 boleh buat kat sini. Selain sudut membaca buku. Ada gak sudut interaktif yang boleh pelanggan membuat eksplorasi dalam dunia web & cari tajuk buku~segala maklumat di hujung jari :)
Dan cam kedai mainan pun ada... tapi mahalnye dooodolls ni. Terkezut mak (walaupun dalam hati sangat berkenan).
Budak kecik yang sangat seronok bersama abang yang rajin melayannya :)
Maknya pun seronok kat MPH hari ni. Bukan hanya kerana sebab banyak buku yang dibeli diberikan diskaun...
Yang paling beshh semua barang diatas dibeli menggunakan voucher RM50. Tambah RM4.30 ajer. Syiokkk betul, alhamdulillah rezeki kemenangan dari peraduan KFC :=) Dipanjangkan ke MPH gedung ilmu bistari.


Comments

anak2 u sape yg rajin membaca?
yana....dan akid (lately ni)
baca buku banyak2 mmg tak rugi
ila- melentur buluh biar dari rebungnya :)

Popular Posts