Demi Anak Nak Amik ujian Bulanan..

Di minggu yang banyak kerja personal perlu dibereskan termasuklah dengan keadaan Encik Hubby out station ke Myanmar, rasa serabut jer kepala ni. huhu. Tapi lah kan kalau pasal anak, semuanya perlu didahulukan apatah lagi bila melibatkan kesihatan, pendidikan dan sahsiah.

Minggu ni juga Anaqi dan Yana ada ujian bulanan, buku latihan ada yang dah beli sejak mula penggal persekolahan dan ada subjek yang belum beli lagi. So maknya gigih pegi cari buku latihan nak suruh anak buat latihan sebelum ujian. Saya pegi beli kat kedai Jaseema TTDI, KL. Banyak betul pilihan buku, siyes suka :) cam saya lak over nak amik periksa :0


tada...abih RM90..huhu nasib baik dedet tinggalkan kad atm dier kat saya..ahaks.

Comments

ariz azali said…
madam, kalau nak beli buku latihan untuk budak sekolah rendah or menengah, beli yang keluaran oxford fajar and longman pearson. sebab buku ni banyak orang yang berpengalamn dan kena dengan syllabus exam.kalau yang lain tu pun ok, tapi mostly dia target jual buku untuk berniaga, bukan untuk membantu pelajar, kalau untuk darjah enam, buku keluaran cerdik publication yang ok.
Mama Zharfan said…
yepp..mesti nak yg terbaik utk anak2 kan :)
hehehe,beselah..klu lect beli buku kite akan ober ;p
razali aka cik kiah- thanks for the info ya!!
suzz- no.1 :)
zety- tu la selalu jer maknya ober...anakpun komplen pasal beli buku banyak sgt ni mummy...