Outing Time!!: Mum With 4 Kids :p

Sebelum persekolahan dibuka macam biasa saya mengambil peluang untuk berlibur bersama anak-anak terchenta. Jom tengok dalam tempoh setengah hari apa yang saya buat ngan anak-anak. Kul 11 pagi saya pergi buka akaun Nuri untuk Afiq since dia menang RM100 hadiah saguhati sempena catwalk baru-baru ni, sigh =)
Lepast tu pegi ofis Nuffnang untuk amik 4 tix TGV (sempena ngan besday saya bulan ni)..

Singgah SOGO makan Mc D, shopping-menyopping. Murah sesangat barang kat SOGO ni. Sempat rembat 2 jeans jenama Snail&Son untuk Yana dan Anaqi. Beli botol susu NUK free BPA untuk Amani.

Lepas tu dapat panggilan market research company untuk survey yang amik masa kurang 1 jam. Saya pun cakap OK jerlah. Angkut bebudak ni dan setelah menjawab segala soal-selidik dapatlah RM40 :). Call Primeworks TV9 terus janji nak gi amik hadiah. So kereta pink tu ngan barisan tentera saya didalamnya adalah di bangunan TV3 di opis Primeworks.

Mula-mula ingat nak pergi swimming tapi disebabkan cuaca tak elok (hujan lebat) terus singgah OU. Survey movie yang boleh ditonton semuanya start lewat sangat takut tak sempat nak amik Amani kat nursery so finally kitaorang layan bowling.
See Yana dengan gaya seorang pemain cilik profesional...

HAhahaha..Anaqi dia main bowling cam nak lempar buah kelapa. Bagi 10 jam main kat situ abihla pecah lane...hahahaha

Akid merangkap "the manager" sibuk bagi tips kat kakak dan abangnya camne nak dapat "strike"..hahahaha

Yesza setelah pulun habis-habisan...Yana dan Anaqi dinobatkan Juara Longkaang....takpun Juara Lubuk...wahahahahaah

Bergambar adik-beradik kat sini sebelum balik.
--------------------------------------------------------------------- :)
memang tengah kecoh sekarang ni mengenai botol susu BPA free..so brand NUK ada promosi "bawa botol susu lama boleh beli botol susu NUK dengan harga murah sekali "~hampir 50% off(selected item**)
p/s: Ingat nak gi tukarlah botol2 susu Amani yang buruk dan lama, ngeh :p

Comments

Mama Zharfan said…
beshnya outing dgn anak2 hehh part paling tak tahan baca ialah part collect hadiah--anak2 u boleh buat esei tajuk my mommy is a comper hehhehe
Wansteddy Tales said…
woa besh! baru balik dr SOGO harini, seperti biasa masa nk bayar duit parking dgr leteran hubby kat mat2 bangla tu. "apasal mahal sngt?" hhahaha saja dia ngusik mat jaga duit parking tu hohohoh
Em's Family said…
wah bestnyer... first dah la suke tengok u dengan anak2 u, lepas tu lagi i suke tengok u ngan hadiah2 u
suzz- my yana siap tanya "kenapa dedet suke kahwin ngan orang yang gile contest"...hahahaha

wan- hakak klu gi ngan cik hubby parking depan campbell tapi bila gi sendiri ngan ank2 parking kat parking sogo...selamat sikit hehehe...biasa arrr laki ai pun selalu gak gado ngan org ada parking keta yg charge cekik darah ..huhu

emira- hahahah...me alwizz be kalut mother...mmg besh klu dpt hadiah heheheh
Sumijelly said…
alahai..sumi baru 3... tak tahu la pas ni mcm mana nanti bil bawa 4 anak ...hehehe

harap2 leh handle la...hehehe

Sumijelly.com