Souvenir dan Hadiah Yg Diperolehi dari Minggu 1 -2 Mac 2011

Sakit kepala...mula dah kelas untuk sem 3...
besh tak delah banyak sangat kelas, tapi kerja berlambak balik hehehe
So aderlah 2,3,4....hadiah dan souvenir masuk ke mail box :p
syukran... patung bapak ayam yang ketiga diterima sepanjang terlibat dalam contest tajaan KFC...hahah penuh dah katil anak2 ambo. Apapun ni hadiah saguhati atas nama Yana, dapatlah 1 patung giant anak ayam, baucer KFC dan voucher MPH RM50.
Huhu wangi....cam dah iklan sh Amani ngan Dafi lak...ni dapat dari Majalah HerWorld yang sampai la ni tak khatam2 lagi. Topik/isu dalam herworld jenis berat2, satu magazine mahu sebulan mentelaahnya...

Ni dapat dari fesbuk. Alih2 dapat msg "Congrats menang, ada signature selebriti dlm mag ni"...Huhu

Ni contest dari TV9, ni pun ai tahu dari Ruha. Antar jer jawapan via email (jwpn pun pakej dari Ruha, hahahah)..Alih2 call suh amik hadiah...suke t-shirt kuning diraja, pakai malam gerenti tak kena langgar-nya.

ni Yana menang dari TV3kids, dapat goodies ni dan tiket naik hot ballon (ngilek huhu)

4 tix TGV dari Encik Nuff, muahh dan tix...dalam botol...wohooo bilalah ai nak layan citer ni yekk..

ni menang dari contest on9 abbot, "Cipta resepi"...wokeh menambahkan lagi koleksi2 susu anaknda2 ku...biar gemok, sihat dan cergas...alehai

Ni adalah percuma sempena dengan Baby Fair bulan Januari yang lepas. Dapat 1 keping saiz 6R dan CD (ada gambar2). Gambar Amani time ada rambut :)

Dapat dari fesbuk, page ibuddies,ifamily- suke giler casing, skin untuk my ipad (siyes ipad lum bukak lagi dari kotak camana tuh, mak bz la ni)

itu ajor lah...tak banyak pun..tapi tetap suke...gembira...tiada sikit pun gundah gulana dan nestapa....choww bedah!!!!

Comments

Wansteddy Tales said…
Tak banyak lagi dia kata. Imbuhan mingguan saja banyak ni bukan bulanan cik bedah taw... BESHHHH... masuk blog k.ayu, entry koleksi hadiah ni yg kutunggu ^^ Tahniah berganda k.ayu :D
Syima Emi said…
rezeki jgn ditolak.. every week dapat imbuhan mcm ni...
Mama Zharfan said…
congrats ayu!! hadiah kfc tu sgt beshh!
wan---hahahahha...wan lagi hebat sbnrnya ahem..ahem...apapun wan tq muahh muah

syima- alhamdulillah, syukran :)

suzz- hehehe...ayam tu besar, excited bila tgk kotak bila smpi...sebab beso..tapi ada ayam jerlah hahaha
yatie chomeyl said…
comelnyo gmbr amani tu
ada tiket naik hot air balloon ke/ best nyer..sehari 300 org saja dpt peluang naik.

suka tengok entri hadiah setiap minggu..semoga murah lagi rezeki..bagi motivation untuk saya lebih rajin...ahaks..
yatie- tu masa ada rambut now ni dah botal...so nampak cam tomboy yan comey hehehe

devi- u inspired me too.. :)
bukak ayau punya blogmesti tgok hadiah jadi teruja snagat nak join macam2..

ila da buat entry ada gambar kita kat sini
http://kokoadik.blogspot.com/2011/03/3-in-1-tournoment-bowlingmapex-2011.html
Sumijelly said…
alahai.... bestnya tgk dapat hadiah...

rajin tul masuk peraduan...

tingin nak masuk tp x tahu la.. selalu rasa mcm mesti x menang...hahaha

Sumijelly.com
ila- aderla sikit2..hehehe org lain lagi ihebat ila :)

sumi- ehhh belum cuba belum tahu..rezeki anak2...:)

Popular Posts