Saturday, April 30, 2011

56 Botol Bliss :)

Lokasi Pengambilan Hadiah Cabaran NESTLÉ® BLISS®

Tahniah kepada pemenang 200 penyertaan terawal yang akan menerima 28 botol minuman yogurt NESTLÉ® BLISS® 200g daripada Nestle. Anda perlu mendapatkan hadiah anda di lokasi-lokasi berhampiran seperti di bawah:

Tarikh Masa Kawasan Lokasi
30 Apr 2011 & 1 Mei 2011 10.00 am - 09.00 pm
Kuala Lumpur -Carrefour Subang Jaya & Carrefour MidValley
Johor- Carrefour Pandan, Johor Bharu & Carrefour Batu Pahat
Negeri Sembilan -Jusco Seremban 2
Melaka -Jusco Ayer Keroh, Melaka

**Nama saya dan dedet terpilih antara peseta 200 terawal, yeay!!
So saya dan 5 anak serang Carefour Subang Jaya dengan semangatnya. Ini pun setelah kami sakan layan preview Hoodwinked di Cathay Cineplexes menang dari Voila.com. (Ke sana sinun huhu). Dedet takde sbb kena kerja, kilang client shutdown for upgrading project, sob sob.
Sampai dalam kul 12.55 p.m. Dan saya orang pertama yang datang redeem untuk hari ini :)
See 56 botol Bliss (nama ai dan hubby). Puaslah anak2ku mengerjakannya. Dan beg Bliss itu sangat comey, suke saya.

Kebetulan masa sampai PIC Nestle Bliss kuar makan lunch. Nasib baik kat sebelah booth Drypers buat promosi dan bolehler anaknda2 ku beraktiviti. Takdelah bosan sangat menunggu.

Weekend yang sunyi tanpa Dedet tapi aktiviti bersama anak2 harus diteruskan.


Blessed by Bliss!!!


9 comments:

Hermit said...

hehe... walaupun sememangnya sangat benci ngan event2 & tempat2 sesak tapi demi perkembangan anak2 kena support... so.. sori2 sbb takleh join.. demi sesuap nasi bebeh.. :P

p/s:ni mana org kat umah sorng pun takde nih?

Ezay Hadry said...

ezay geram betul ngan radio tu..mule2 ezay hantar nama mak ngan ezay..then due2 dapat email..pulak tu name ezay je die col, name mak tak col pulak..dalam list pemenang kat tenet tu name ezay ade, name mak takde..lagi pelik nya bile parents g sane ambik semalam, name ezay TAKDE, name mak pulak ade...macam2 la..huhuhu

AyuArjuna BiGoshh said...

EZAY- mdm takdapat call pun cuma pergi sana check nama. alhamdulllah ada nama...takut nama ezay kat c4 lain kot..sbb nama kakezna pun ader...

mama tisya said...

bestnye...suka nestle BLISS

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Mama Zharfan said...

bliss ni yoghurt ke..me spesis tak mkn yoghhurt hheheh

AyuArjuna BiGoshh said...

aimi- :) rasanya cam tak muak sangat kan :)

ila: :)

suzz- a'ah air yoguert :)

Yusrimau said...

amik sudah! 112 botol! satu family g amik..hahhahahha

SyUhAdA said...

wah..besnye dpt byk..
bleh mnum puas2~