Entri Hadiah Minggu Lepas Sampailah Hari Ini

Saja nak hapdet citer hadiah sebelum basi. Saya akan jadi lebih sibuk pada esok pada esok.. dan esok... juga esok hari. Rasa mahu nangis cam Amani ... siyes senoneng dah kepala... Apa yang saya dapat pada minggu lepas dan 1/2 minggu ni :0 Consolation Prize- Star of Pureen dari Majalah Parenthood... Gambo Amani :) 6 tin susu Pediasure 900gm sempena kemunculan saya sebagai responden untuk Abbott. Suke wooo satu tin RM70++ saper nak kasi kan ? Heheheh Yesza... Voucher yang dinanti... spa.........licious... di aura sri kembangan... Kena set time masa ni... Badan harus dibelai setelah longlai + penat menjaga anak dan bekerja keras sepanjang hari :) Padam nama pun nampak lagi??? Hahaha ai malaslah guna spesel2 software... Last2 taruk ajer lah... Ni surat pagi tadi baru sampai. Hadiah tempat ketiga dari contest BOSS. Tak sangka hantar 1 form je. Kalau dah rezeki itu ada... Insya'allah ada... RM500 wohoo, syukran :) Ok chiowww wohooo, ada keroje...

Comments

BESTNYERRRRRRRRRRRRRRR..
TABIK SPRING!!!!!!!!!!!
Mama Zharfan said…
tabik spring!!antar satu form dpt cash rm500!! memang pro comper u ni ayu!!
awjan said…
besnyer..dpt brg pree...cash lg...cikwa ni dlm mimpi je..huhu
ila- toing toing..sikit2 jer ila :)

suzz- tak tersengaja dapat hehehe...alhamdulillah rezeki

cik wa- kenalah join cik wa mana tahu byk rezeji cam kak la aka suzz
pehh,agaknye name sis ni mmg atleast lekat, x no 1, no mane2 pon lekat..murah rezki..rm500 richer,heppy!!!
zeti- alhamdulillah sikit2 tak banyak pun :)
Cute MuM said…
bestnya..
nak jadi mcam ayu jugaklah..
cute mum- pasti boleh :)