Amani Cheeky :)

Cuti Hari Wesak... Ai, dedet ngan Amani pegi jejalan kat Jusco Taman Maluri, Kepong. Jalan sambil menyelesaikan beberapa misi, ngeh. Story morry next posting ya! My other kids pergi swimming dan makan ikan bakar bersama Mak Biq, Uncle Pary dan Mak Sha. Sakan abis famili ai untuk cuti Wesak kali ni.

Lately ni my Amani memang suke posing2 sambil buat mimik muka. Suke ai tengok. Anak dalam usia macam ni memang cheeky kan ?!! Amani dengan muka sopan. Lemah lembut jer raut wajah :)
Amani dengan 6 batang giginya. Tajam woi. Selain suka gigit makanan, die rajin gak gigit perut ai. Karnivorkah??
Amani dengan aksi mengada sambil mengembang2kan hidungnya. Hahaha.
Ni gaya menggoda. Kalau nak minta fries lebih, Amani suke buat gaya camni.

P/s: Anak sememangnya penawar duka lara. Stress macam mana pun bila lihat wajah anak terus sejuk hati :)

Comments

Cute MuM said…
comel2...
ada 6 batang gigi..
dania ada 5 jer baru..
huhu/
cute mum- die tumbuh mendadak terus 6 hik hik. amani jalan x nak lagi 2-3 tapak terus merangkak blk :)
Mama Zharfan said…
amani sgt cute hehhe
suka masa part kembang hidung haha
Hermit said…
uih.. gigi amani yg 6 btg tu jgn buat main... dia suka gigit stail 'kecik', ala2 setakat kena kulit, sakit woo.. i kena sekali dia geram gigit paha, rasa cam nak lempang je... (sib baik anak sendri) hahahaha

Popular Posts