Birthday Ahmad Zharfan Yang ke ^6^

Hari Ahad 29hb Mei 2010 di KFC Wangsa Maju Drive-tru, ai satu famili gather-gather meraikan besday Zharfan anak MZ. Ramai juga bloggers yang ai kenal menghadiri majlis ni tak lupa juga my BFF ada gak "-" suke suke.
Antara hadiah-hadiah khas untuk besday boy, Zharfan.
Acara besday mesti ada aktiviti untuk kids. Memang enjoy lah bebudak sambil2 tu mak bapak boleh gossip2 sambil ce cite ce cite apa2 yang terkini :)
Antara game yang anak ai main "musical chairs" wahhhhhh....siap eksiden2 lagik.
Acara utama harus ada nyanyi lagu besday, tiup lilin dan potong kek. Since besday ni celebrate kat KFC , maskot si Chicky pun menyelit sama.
Hepi Besday to you..
Hepi Besday to you..
Hepi Besday to Zharfan..
Hepi Besday to you..

"Moga Zharfan sentiasa sihat dan ceria selalu :)"
Emir yang....T A K U T kat iteww Chicky...Scary ya tengok ayam besar berjalan, hik hik.
Finally, both kembar tak serupa bertemu juga. Hahaha. Monyok memasing ya :p mungkin sebab tempat baru dan mode masih terkezut "ramainya orang yang tak kenal!"
Yeay!!!!!!!!!!! Gambar ramai2....suzi + family + Suzi frens ..yayayaya..
Ezna dan family lewat sikit sampai tak sempat amik gambar reramai.
"Mak BZ noks, ahem ahem"
mama bloggers in da house. Akhirnya di majlis ni ai dapat jumpa Mira (hek eleh ni dah jumpa dahhh hahaha), uyun aka cutemum, nana, mummy ayu (betul tak, correct me if i i'm wrong) dan aimy aka mama tisya (kali ke-3 ai jumpa, wink wink)
cam biasa dimana ada lautan goodies disitu anak2 ai bersungguh kaut. Tak dapet nak nolon anak ramai so cam nampak banyak. hahahaha! Anyway Suzz thanks for inviting me ya! Me and family really have fun there :)

Comments

@e_da said…
seronoknya ramai leh gathers2 jumpa...
Cute MuM said…
walaupon datang lambat still dapat jumpa.. kelakar pulak tgk gambar amani & dania tue.. huhu..
jelesnye tak dapat join..hubby ada hal... melepas nak jumpa ayu,ezz lagi..yang pasti entah bila nak jumpa suzzzz..uwaaaaaa
mama tisya said…
dasat excident time music chair..ganas anak ayu..eheheh
Mama Zharfan said…
tq ayu for this entry :)
pic yg mommy bloggers beramai2 posing tu paling besh!!! nak cilok bole :)
mummy_ayu said…
emm..betul dah la tu...
tak sembang2 pun ari tu sbb tak kenal..
plus busy dok layan Ian & Iris..masing2 nak berkepit ngan Mummy jer.. :-)....salam kenal..
@e_da -s onok eda, next time blh gather2 ngan eda lak :)

cute mum- tu ler kan hik hik...comey jer dania tu..suke pakai munge :)

ila- takpelah ila mungkin next time blh kita gather2 ngan suzie lagik. dun worry suzz dah kat malaysia dah...

aimi- haha..tu lah sib baik elsiden ngan adik beradik sendiri. Kalau ank org naya mak nak jawab :p

suzz0 sila cilok..dun worry ada 2 post gambar2 ramai2 sbnrnya..

mummy ayu- salam kenal...tak smpt nak borak pjg ngan u ari tu...now aii dah kenal u...hopefully bila jumpa lagi kita boleh borak panjang :)
Nana said…
eh eh lawak la gambo damia main music chair tu hehehe
sonok jumpe kawan2 baru kan
damia, sgt sporting...besar sikit lg die mesti terror main :)
Wansteddy Tales said…
ooo..beshnya blogger dpt jumpa2an :) blm ada chance lg jumpa beramai2 camni huhu

Popular Posts